’Bizim Hikaye’’ dizisine sürpriz bir isim katılıyor

’Bizim Hikaye’’ dizisine sürpriz bir isim katılıyor
Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı "Bizim Hikaye"dizisine yeni bir isim katılıyor. Yayınlandığı akşamlarda reyting listelerine üst sıralarında yer alan Bizim Hikaye dizisine başarılı çocuk oyuncu olarak Beren Gökyıldız'ı dahil etti.

Fox Tv ekranlarına yediden yetmişi herkesin ilgiyle takip ettiği Bizim Hikaye dizisine süpriz bir isim dahil oldu. Küçük yaştaki başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Beren Gökyıldız, Bizim Hikaye'de "Ayşe" karekterini canlandıracak. 

Daha önce Anne dizisinde herkesi ağlatan Beren Gökyıldız sempatik kişiliğiyle ve başarılı oyunculuğu ile çok geniş bir kitlenin sevgisini kazanan beren, Bizim Hikaye dizisinde izleyicinin karşısına geçecek. Anne dizisinde Melek karekterini canlandırarak rolüne tam anlamıyla hakim olan küçük oyuncu bu sefer bizim hikaye dizisinde mahalleye yeni taşınan Fikret'in okuldan arkadaşı ve dobra bir karekterle karşımıza çıkacak.Herkesin hayranlık duyduğu son derece başarılı oyunculuğu olan Beren Gökyıldız kimdir ?

Beren Gökyıldız Kimdir?

Beren Gökyıldız, 2009 yılında İstanbul’da doğmuştur, ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız televizyonlarda ilk olarak reklam filminde oynarak göstermiş ve ardından Fox Tv'nin dizisi olan Kocamın Ailesi adlı dizide oynamıştır.

Sempatik kişiliği ve oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Beren kısa sürede yaşı küçük olmasına rağmen parmak ısırtan bir performans sergilemiştir.

Show Tv ekranlarında Güldüy Güldüy Show adlı projede yer almış, oyunculuk yeteneğini çok başarılı bir şekilde gösterme fırsatı bulmuştur.

2016 Yılında Star Tv ekranlarında Anne isimle dizide Başrollerini Cansu Dere ve Vahide Gördüm ile başlaşarak Melek Akçay karekterini canlandırmıştır. Beren Gökyıldız, Anne dizisindeki Melek karekteriyle herkesin gönlünü kazanmış ve en sevilen çocuk oyuncu haline gelmiştir.

10-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar