Bizim Hikaye’de duygusal sahneler…

Bizim Hikaye’de duygusal sahneler…
Fox Tv'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bizim Hikaye'de bu hafta duygusal sahneler yer aldı. Bu hafta 13. bölümüyle izleyiciyle buluşan dizide yine sürprizler yaşandı. İşte diziyle ilgili detaylar...

Fox TV'nin perşembe akşamları ekranlarda yerini alan reyting rekortmeni dizisi Bizim Hikaye'nin 13. bölümünde sürprizler vardı. Barış’ın gizli sırlarını Filiz ile paylaştığı duygusal sahne izleyicileri derinden etkiledi.

Söylediği yalanlar yüzünden Filiz ile arası açılan ve Filiz’in bir türlü affetmediği Barış, bu haftaki bölümde bilinmeyen bir gerçeği Filiz'le paylaştı. Geçmişte babası yüzünden kaybettiği kardeşini anlatan Barış ilk defa gözyaşları tutamadı. Gerçek adının da Savaş olduğunu itiraf ederken, Barış isminin ise ölen kardeşinin adı olduğunu söyledi.

Sevilen dizi Bizim Hikaye'yi her perşembe Canlı Tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye 13. bölümde neler oldu?

Kiraz’ın aniden yükselen ateşinin yükselmesiyle Filiz ve Barış’ın yine beraber hareket etmek zorunda kalır. Kiraz’ı beklerken Barış kendini affettirmek için Filiz’e açıklama yapmak ister. Ancak Filiz’in ona karşı ördüğü duvarlar büyük birer engeldir. Ancak Barış yine de pes etmez. Ve anlatmayı sürdürür.

Şeyma yaşadığı şok yüzünden kendini yeniden eve kapatır ve kendini ev işlerine verir. Fikri bütün bunlardan zararlı çıkan taraf olur. Rahmet, Müjde’den gizleyerek gittiği Duygu’nun doğum gününde kötü bir sürprizle karşılaşır. Kötü biten programın sonunda Rahmet kendini karakolda bulur ve onu kurtarmak yine Müjde’ye düşer.

08-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar