BJK TV neden kapandı?

BJK TV neden kapandı?
BJK TV neden kapandı? BJK TV kanalından izleyicisine kötü haber. Televizyon dünyasının spor kanalı BJK TV neden kapatıldı?

BJK TV neden kapandı? BJK TV kanalından izleyicisine kötü haber. Televizyon dünyasının spor kanalı BJK TV neden kapatıldı? Beşiktaş Yönetim Kurulu başkanı Fİkret Orman'ın yaptığı açıklamanın ardından gözler BJK TV kanalına yöneldi. İzleyicisini oldukça üzen bu haber, kanalın neden kapandığına yönelik soruların gelmesine neden oldu. Peki BJK TV neden kapandı? BJK TV kapandı mı? İşte BJK TV kanalı ile ilgili tüm merak edilenler...

Beşiktaş Tv, alınan flaş kararla herkesi şaşırttı. Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla birlikte kanalın kapatıldığını haber veren Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon dahil yayınlandığı süre zarfı boyunca kanalın yeteri kadar izlenmediğini ve bu nedenle maaşların dahil sürekli geç ödendiğini vurgulayan BJK TV Yönetim başkanı Fikret Orman, 'Kulüp kanalında 40 kişi çalışıyor. Ben dahil kimse izlemiyor' sözlerini kullandı. Kulübe maddi yönde zarar verdiğini açıklayan ve bu nedenle kapatma kararı alındığını söyleyen Başkan Fikret Orman, kanalda çalışan 40 kişinin iş sözleşmelerinin feshedileceği yönünde açıklamalara da yer verdi. U<un süredir maaşların ödenmesinde sıkıntı yaşandığını belirten BJK Yönetimi, personellerin 2 aydır, diğer çalışanların ise 4 aydır maaşlarının ödenmediğini belirtti. 

Aynı zamanda daha önce BJK kanalında çalışan Selen Yakıcı da sosyal medya hesabı üzerinden "Bjktv ilk okulum ilk göz ağrım iyi ki yollarımız kesişti zamanında ama dönem dijital devri artık hayırlısı olsun bundan sonrası" açıklamalarına yer verdi.

Fikret Orman'dan çarpıcı açıklama

BJK Yönetim Başkanı Fikret Orman, özellikle seçim öncesi dönemde, kanalın kimse tarafından izlenmediğini belirterek, 'Kulüp kanalında 40 kişi çalışıyor. Ben dahil kimse izlemiyor' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Tv Kuruluşu

19 Nisan 2005 yılında yayın hayatına başlayan BJK TV, 'Senin Kanalın' sloganıyla ekranlara gelmeye başlamıştı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından kurulan BJK TV, 2019 yılında kapatılma kararı almıştır.

BJK TV Spiker ve Muhabirleri

Bülent Ülgen

Gürler Akgün

Mert Közoğlu

Melike Saied

Doğancan Kızılca

Deniz Tuğrul

Sevde Kobak

Nergis Aşkın

Fikret Orman kimdir?

1967 yılında dünyaya gelen Fikret Orman, İstanbul doğumludur. Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanıdır.

18-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler