BluTV dizisi Saygı’nın kadrosuna çok ilginç isimler katıldı!

BluTV dizisi Saygı’nın kadrosuna çok ilginç isimler katıldı!
BluTV'nin merakla beklenen dizisi Saygı ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki yeni dizi Saygı'nın kadrosunda hangi isimler var?

BluTV ve Inter Medya’nın yeni projesi Saygı'nın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Peki tüm izleyicilerin merakla beklediği Saygı - Bir Ercüment Çözer dizisinin kadrosunda hangi isimler yer alıyor. İşte Saygı dizisi hakkında tüm merak edilenler..

Geçtiğimiz sezon BluTV'de yayınlanan Behzat Ç'nin yeni sezonu beklenirken, süpriz bir gelişme yaşandı. BluTV ekranlarında yayınlanan en iddialı yapımlardan biri olan Behzat Ç. ile ilgili büyük sıkıntıların yaşandığı ifade edildi. Sonrasında ise platform üzerinde yeni dizilerin yayınlanması için girişimlerin yapılmaya başlandığı duyuruldu. Bunlardan biride başrolünü Nejat İşler'in canlandıracağı Saygı dizisi olarak açıklandı. BluTV yaptığı açıklama sonunda yeni dizisi Saygı için 'BluTV için #SAYGI vakti. Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı, Türk dizi tarihinin fenomen karakteri Ercüment Çözer’in hikâyesini yepyeni bir oyuncu kadrosuyla izleyeceğimiz SAYGI, 2020’de sadece BluTV’de!' müjdesini verdi.

BluTV dizisi Saygı’nın kadrosuna çok ilginç isimler katıldı!

 Behzat Ç.'nin en büyük düşmanı Ercüment Çözer'i konu alacak yeni dizi Saygı'nın ne zaman yayınlanacağı izleyici tarafından en merak edilenler arasında. "Saygı" adı verilen projede başrolü Nejat İşler'in oynayacağının açıklamasının ardından iki başarılı oyuncunun daha dizinin kadrosuna katıldığı açıklandı. Bunlar Kanal D ekranlarının en beğenilen dizisi Vatanım Sensin'de birlikte kamera karşısına geçen ve çok sevilen iki karakteri canlandıran Miray Daner ve Boran Kuzum oldu. Vatanım Sensin dizisinden sonra bir kez daha bir çift olarak ekranlara gelecek olan çiftin hayranları bu haber çok sevindi. Hatta bu Miray Daner ve Boran Kuzum ikilisi ABD'nin sevilen eğlence kanalı E! Entertainment tarafından yapılan "En İyi TV Çifti" anket sıralamasında da ilk sıralarda yerini aldı. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan bu çift dünya çapında da ünlerini duyurmuştur. Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un oyuncu kadrosunda yer alacağı BluTV ekranlarının büyük heyecan ve merakla beklenen dizisi Saygı'nın önümüzdeki yılın ilk yarısında izleyicisinin karşısına çıkacağı ifade edildi. 8 bölüm olarak planlanan dizi Çözer'in hikayesini "Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan" mottosuyla karşımıza çıkaracak.

27-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler