TLC'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programı yeni sezonuyla başlıyor!

TLC'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programı yeni sezonuyla başlıyor!
TLC'den ekrana gelen Rüya Gibi Evler programı yeni sezonuyla ekrana gelecek. Moussa ve Christina Anstead'in sunduğu program ne zaman başlayacak?

TLC Türkiye, pek çok belgesel ve programı ekrana getiriyor. Bu programlardan bir tanesi de Rüya Gibi Evler programıydı. Tarek El Mousssa ve Christina Anastead çiftinin sunduğu program bir süredir ekranlarda yoktu. Sevien program yeni sezonuyla TLC ekranlarına geri dönüyor. Tüm dünyada çok sevilen Rüya Gibi Evler programı, yayınlanmasının ardından Türkiye'de de oldukça sevilen bir program oldu. Geçtiğimiz aylarda ilk sezonu ekranlarda olan Rüya Gibi Evler programının yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Ağır Yaşamlar ve Temizlik Avcıları gibi programlarla tanınan TLC, Rüya Gibi Evler programını da ekrana getirmeyi sürdürecek. Sevilen programın ikinci sezonu Aralık ayı içerisinde TLC'de olacak. Amerika Birleşik Devletleri'nde 8 sezondur yayında olan Rüya Gibi Evler programı geçtiğimiz aylarda ilk sezonuyla ekranlara gelmeye başladı. Emlak girişimcisi eski evli çift, Tarek El Moussa ve Christina Anastead uzun yıllardır programı sunmaya devam ediyor. Çift, boşanmalarının ardından da programı birlikte sunmaya devam ediyor. Rüya Gibi Evler programı son olarak, 1 Ağustos 2019 tarihinde başlayan sekizinci sezonuyla ekrana geldi. Türkiye'de ise Aralık ayı ile birlikte ikinci sezonu seyirciyle buluşacak. İlerleyen dönemlerde ise Rüya Gibi Evler programının kalan sezonlarının ekrana gelmesi bekleniyor. Peki Reality şov programı Rüya Gibi Evler'in formatı nedir? Rüya Gibi Evler programının sunuculuğunu üstlenen Tarek El Moussa ve Christina Anastead kimdir?

Rüya Gibi Evler programının formatı ne?

Emlak girişimcileri Tarek El Moussa ve Christina Anastead, 2013 yılında Rüya Gibi Evler programını yapmaya başladı. Program, ik bölümüyle 16 Nisan 2013 tarihinde HGTV kanalında ekrana geldi, son sezonu ise 1 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanmaya başladı. Türkiye'de ikinci sezonu yayınlanmaya başlayacak olan Rüya Gibi Evler programının formatı ise oldukça ilgi çekici. İlk bölümüyle 16 Nisan 2013 tarihinde HGTV kanalında ekrana geldi. Tarek El Moussa ve Christina Anastead yüzüne bakılmayacak müstakil evleri satın alıyor ve başarılı bir dizi tadilatın ardından baktıkça hayran bırakan evlere dönüştürüyor.

Rüya Gibi Evler ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Rüya Gibi Evler programının ikinci sezonu 26 Aralık Perşembe akşamı 22:30'da TLC'den ekrana gelmeye başlayacak. Sevilen programın yeni bölümleri her Perşembe ekranda olacak.

26-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler