BluTv yapımı 'Sokağın Çocukları' dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

BluTv yapımı 'Sokağın Çocukları' dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu
Hareketli sokakları ve kültürüyle dikkat çeken Adana’da Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da dizisiyle başlayan Sokağın Çocukları diğer suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip

Dijital yayın platformlarından yıldızı parlayan BluTv yapımı 'Sokağın Çocukları' dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. BluTV ve Sıfır Bir Yapım ortaklığında çekilen ‘Sokağın Çocukları’ dizisi geçtiğimiz yıl 4. Sezonuyla ekrana gelmiş ve büyük ilgi görmüştü. Dizi seveler merak ediyor, BluTv’nin gençlik ve mafya dizisi Sokağın Çocukları 5’inci sezonu ne zaman yayınlanacak? Sokağın Çocukları dizisinin konusu nedir? Tüm ayrıntılarıyla Sokağın Çocukları dizisi haberimizde. Şimdi detaylar

BluTv yapımı 'Sokağın Çocukları' dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Hayatın içinden hikayeleri ekrana getiren Sıfır Bir Yapım’ın BluTV’ye özel, hayata geçirdiği ‘Sokağın Çocukları’ dizisi 4 sezondur artan bir ilgi gördü. Dizi severlerin heyecan ve merakla beklediği beşinci sezonu da bu ay sonunda izleyiciyle buluşacak.

YouTube’den BluTv’ye uzanan bir yolculuk

Yolculuğuna Youtube’da başlayan ‘Sıfır Bir Adana’ dizisi sonrasında BluTv ile anlaşmıştı. 3 sezonuna merhaba diyen Sıfır Bir Yapım'ın, BluTV bünyesindeki ilk orijinal içeriği ‘Sokağın Çocukları 2020 yılında yayınlandı. Her sezon daha büyük bir ilgiyle yoluna devam eden Sıfır Bir Sokağın Çocukları dizisinin 5. sezonu 28 Temmuz’da BluTV’de olacak.

Biz çete mete değil, biz bir aileyiz

Hareketli sokakları ve kültürüyle dikkat çeken Adana’da Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da dizisiyle başlayan Sokağın Çocukları Kurtlar Vadisi veya Çukur gibi suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Diğer dizilerin aksine bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmayan Sokağın Çocukları daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermelerde bulunuyor.

Sokağın Çocukları konusu nedir?

Savaş, Cio ve Özgür çocuklularından beri sıkı arkadaştır. Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini aniden değişik bir düzende bulan 3 kafadar için bela, değişmez kara baht haline gelmiştir.  Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele eden aynı mahallenin gençleri, mahallenin kendi kurallarına uyarak mücadele verirler. Savaş ve ekibi, ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğiyle yüz yüzedir ve bununla baş etmek zorundalardır. Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

Sokağın Çocukları Oyuncuları Kimlerdir?

Savaş Satış, Cihangir Ceyhan ve Özgür Meriç’in başrolleri paylaştığı polisiye suç dizisi Sokağın Çocukları2DA Onur Akbay ve Burak Şahin gibi genç oyuncular da yer alıyor.

09-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar