Kusursuz Dizisine Üç Flaş Oyuncu Katıldı

Kusursuz Dizisine Üç Flaş Oyuncu Katıldı
İnternet yayın platformu Blutv için hazırlıkları süren ve başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer alacağı Kusursuz dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Yeni hazırlanmaya başlayan ve şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşılan yeni dizilerden Kusursuz için çalışmalar hızlandırıldı. İnternet yayın platformu BluTv için hazırlanan ve May Production tarafından hazırlıkları süren Kusursuz dizisinin başrolünde ünlü ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın yer aldığı ve senaryosunu Kerem Deren ve Çisim Hazal Tenim’in kaleme aldığı dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Ekranların sevilen oyuncularını bir araya getiren Kusursuz dizisinin çekimlerinin çok kısa bir zaman içinde başlayacağı öğrenilirken dizinin cast çalışmalarının da hızlandığı ve belirlenen oyuncu adaylarıyla görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Kadrosunda ünlü isimlerin bir araya geldiği dizi son olarak üç flaş oyuncuyla kadrosunu şekillendirmeyi sürdürdü.

Üç Yeni İsim Katıldı

İnternet yayın platformu BluTv için hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması beklenen yeni dizilerden Kusursuz May Prodüction tarafından hazırlanıyor. BluTv’nin iddialı ve ses getirmesi beklenen yeni projelerinden olacak Kusursuz için titiz bir cast çalışması yürütülüyor. Dizi sektörünün önde gelen başarılı oyuncularından Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı dizinin kadrosuna son olarak üç başarılı isim daha katıldı. Dizinin ünlülerden oluşan kadrosuna son olarak genç oyuncular, Ece Yüksel, Ali Gözüşirin ve Onur Durmaz dahil oldu. Melisa Şenolsun’un kadın başrol olarak dizide yer alacağı Kusursuz için son hazırlıklar yapılıyor. Bir grup yakın arkadaşın birlikte çıkacakları bir tekne gezisinin gerilimli ve heyecanlı hikayesini ekrana getirecek dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar yer alıyor. 8 bölüm olarak düşünülen dizinin ikinci sezon onayını alıp almayacağı ise yayınlanmaya başladıktan sonra belli olacak.

BluTv İddialı Diziler Hazırlıyor

Bugüne kadar en çok aboneye sahip yerli platformların başında gelen BluTv yeni sezon içinde birbirinden çarpıcı yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yapım şirketlerine yeni projelerin siparişlerini veren platform var olan abonelerini korumak ve bunlara yenilerini eklemek için çalışıyor. Çarpıcı projelerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan platform için Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı macera ve gerilim türündeki dizi Kusursuz oldukça büyük önem taşıyor. Dizinin bu senenin son çeyreğinde yayına girmesi hedefleniyor.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar