Magarsus’un Galası yapıldı

Magarsus’un Galası yapıldı
BluTv’nin merakla beklenen ve büyük bir prodüksiyona sahip yeni dizisi Magarsus’un galası bütün oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.

İnternet yayın platformları son zamanlarda en az televizyon kanalları kadar dizi yayınlıyor ve yapımcılara dizi siparişleri veriyor. Daha özgün projelere imza atan yapım şirketleri de hem süresi kısa olduğu için ve hem de daha rahat çalıştıkları için dijital platformlarla çalışmaya devam ediyorlar. Ülkemizin en çok aboneye sahip platformlarından biri olan ve Aydın Doğan Yalçındağ tarafından kurulan BluTv yeni bir dizinin yayını için hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve etkileyici bir dram hikayesine sahip olan Magarsus adlı dizinin galası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Oldukça görkemli geçen galada dizide yer alan bütün oyuncular yer alırken oyuncuların hepsinin oldukça keyifli oldukları dikkatleri çekti. Narenciye ticareti yapan bir ailenin hikayesinin ele alındığı dizinin ilk iki bölümü BluTv’de seyirciyle buluştu ve oldukça beğeni topladı. Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirilen gala ise magazin basını ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı.

Bütün oyuncular galada yer aldı

Blutv!’de seyirciyle buluşmaya başlayan ve geçtiğimiz gün galası gerçekleştirilen Magarsus adlı dizinin galası oldukça görkemli geçti. Dizinin bütün oyuncularının ve başka ünlülerin katıldığı gala oldukça coşkulu ve görkemli geçti. Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleştirilen galaya dizide yer alan oyuncular, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Burcu Gölgedar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Murat Baykan, Cemre Ebüzziya, Fırat Kaymak ve dizinin yönetmen koltuğunda yer alan Yunus Ozan Korkut katıldı. Diiznin galasına ayrıca dizide rol almayan ünlülerden, BluTv kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ, BluTv Ceo’su Deniz Oflaz Şaşmaz, ünlü oyuncular, Birce Akalay, Caner Cindoruk, Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi, Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel elçin, Nazlı Bulum, Ali Gözüşirin ve Yağızcan Konyalı katıldı.

Magarsus konusu

İnternet yayın platformu BluTv için hazırlanan ve yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yaptığı, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un yer aldığı ve başrolünde Merve Dizdar, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul’un rol aldığı Magarsus dizisi tüm narenciye ticaretini elinde tutan Kurak ailesinin hikayesini ele alıyor. Kurak Tarım Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini elinde tutmaktadır. Halil Kurak ve ailesinin hikayesini ele alan dizinin ikinci sezon çalışmalarının ise başladığı ve dizinin ilk sezon yayınının ardından ikinci sezon çekimlerinin başlayacağı öğrenildi.

11-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler