BluTV'nin Yarım Kalan Aşklar dizisi o isme veda etti!

BluTV'nin Yarım Kalan Aşklar dizisi o isme veda etti!
BluTV'de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Ali Atay, çekimler başlamadan diziye veda etti.

TIMS & B Productions tarafından hazırlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki aylarda Blu TV'de yayınlanacak dizinin çekimleri başlamak üzereyken bir ayrılık yaşandı. Ali Atay, Yarım Kalan Aşklar dizisine veda etti. 

Ali Atay, Yarım Kalan Aşklar'dan ayrıldı

Blu TV'nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar merakla bekleniyor. Daha önce Burak Deniz, Hande Erçel ve Ali Atay'ın dizide rol alacağı açıklanmıştı. Hande Erçel, bir başka dizide rol alabilmek için diziden ayrılmıştı. Hande Erçel'in yerine diziye Dilan Çiçek Deniz dahil oldu. Son olarak ise Ali Atay, diziden ayrılma kararı aldı. Dizinin çekimlerine aylar önce başlanması planlanıyordu ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolde yer aldığı Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimlerinin önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor. Yarım Kalan Aşklar dizisinin yönetmenliğini Umur Turugay üstlenecek. Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur ise senaryoyu kaleme alacak. Yarım Kalan Aşklar dizisi Eylül ayında Blu TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Ali Atay kimdir?

Ali Atay, 20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. 1999 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1999-2001 yılları arasında rol aldığı İkinci Bahar dizisiyle oyunculuğa başladı. 2003 yılında, Müşfik Kenter, Fikret Kuşkan ve Bennu Yıldırımlar ile birlikte, Maksut karakterine can verdiği Şapkadan Babam Çıktı dizisinin başrolünde yer aldı. 2008 yılında vizyona giren İyi Seneler Londra filminde Firuz karakterini canlandırdı ve filmdeki performansıyla 13. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 2011 yılında TRT 1'den ekrana gelmeye başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde rol almaya başladı. Leyla ile Mecnun dizisi büyük beğeni topladı ve Ali Atay, dizide canlandırdığı Mecnun karakteriyle özdeşleştirildi. Tam 3 sezon Leyla ile Mecnun dizisinde rol aldı. 2013 yılında vizyona giren Sen Aydılatırsın Geceyi filminde rol aldı. 2015 yılında ATV ekranlarından izleyicisine ulaşan Mutlu Ol Yeter dizisinde rol aldı. 2017 yılında, Haluk Bilginer, Okan Yalabık ve Serkan Keskin gibi isimlerle beraber internet dizisi Masum'da rol aldı. Son dönemde Ayla ve Türk İşi Dondurma gibi filmlerin başrolünde yer aldı. 2015 yılında vizyona giren Limonata filmiyle beraber yönetmenliğe başladı. Daha sonra Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü gibi komedi filmleriyle yönetmenlik serüveni devam etti. Oyunculuk ve yönetmenliği dışında Leyla the Band grubunun da vokalidir.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar