Yeni dizi Gençliğim Eyvah gümbür gümbür geliyor!

Yeni dizi Gençliğim Eyvah gümbür gümbür geliyor!
Ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizi Gençliğim Eyvah'ta hazırlıklar son hızla devam ediyor. Yeni dizi Gençliğim Eyvah setinden ilk görüntüler geldi. İşte detaylar!

Ekranlara gelecek yaz dizilerden birisi de ATV’de yayına girecek Gençliğim Eyvah olacak. Yakında başlayacak olan dizi sahalara indi ve ilk tanıtım videosunu yayınladı. Süreç Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz oturuyor. Ayhan Barış ve Ünal Yeter ise dizinin senaryosu kaleme alacak. Cast çalışmaları da tamamlanan dizi artık çekim için setlere çıkmaya hazır. En yakın zamanda ekranlara gelemesi planlanan dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bir çoğu yakından tanınan oyunculardan oluşan dizi bir mahalle dizisi olacak.

Gençliğim Eyvah oyuncu ve karakterleri

Gençliğim Eyvah dizisi sevilen oyunculardan oluşan bir kadroyla ekrana gelecek. Usta ve tecrübeli oyuncularla, genç oyuncuları buluşturan dizide yer alacak karakterler ve oyuncular şöyle;

Levent Ülgen: Ana karakterlerden birisi. Kebapçı Zekeriya’ya hayat veriyor. Zekeriya duygusal, dürüst sevecen biridir. Dizinin başka bir kebapçısı olan Arif ile hiç anlaşamamaktadır.

Cengiz Bozkur: Başrollerden biridir. Kebapçı Arifi canlandırıyor. Kinci ve fırıldak bir tiplemeyle karşımızda olacak olan Arif karakteri güvenilmez bir tiplemedir. Kebapçı Zekeriya ile sürekli sürtüşme halinde olacaktır.

Elif Doğan: 1994 doğumlu olan Elif Doğan dizide Azra karakterini oynayacak. Elif Doğan, Aşk Laftan Anlamaz, Hayat Bazen Tatlıdır, Çukur, Darısı Başımıza gibi dizilerde oynadı.

Günay Karacaoğlu: 1971 doğumlu olan oyuncu, Şevket Çoruh’un eski eşi olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı.

Burak Tozkoparan: 1992 dolumlu olan oyuncu, Okan Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitim aldı. Kırgın çiçekler, Hesapta Aşk, Sesinde Aşk Var, Tek Yürek adlı dizi projelerinde yer aldı.

Beyti Engin, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, Ekin Mert Daymaz, Ecem Atalay, Ulviye Karaca, Berkay Hardal dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular.

Gençliğim Eyvah konusu nedir?

Gençliğim Eyvah dizisi aynı mahallede kebapçılık yapan iki düşman aile arasında dönen olaylar üzerine kurgulanıyor. Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı aileri arasında dönen birçok olay eğlenceli olarak işleniyor. Entrika, aşk, sır, yalan dizide bolca karşılaşılacak duygulardan ve hareketlerden. Eğlenceli bir yaz dizisi için Gençliğim Eyvah merakla bekleniyor.

28-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar