Boluspor - Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Boluspor - Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu Boluspor ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiriyor. Müsabaka hangi kanalda ve saat kaçta?

İkinci yarı hazırlıkları ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Sarı-kırmızılılar son 16 turunda bu akşam Boluspor deplasmanına konuk olacak.

Önceki turda Keçiörengücü'nün 2-1 ve 1-1 sona eren maçların ardından eleyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna kalmaya hak kazanmıştı. Galatasaray son 16 turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile eşleşti. Boluspor, bu tura gelmeden önce Payasspor, Şile Yıldızspor ve Van Büyükşehir Belediyespor gibi ekipleri elemeyi başardı. Son 16 turunu geçmeyi başaran ekip çeyrek finale kalan 8 ekipten biri olacak.

Boluspor - Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak. Normalde 15 Ocak Salı akşamı saat 19.45'te başlaması planlanan müsabaka yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Müsabakanın hangi tarihte oynanacağı belli olmasa da naklen ATV'den yayınlanacak.

ATV CANLI İZLE

Boluspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'ler

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Mamadou Diarra, Ümit Kurt, Ufuk Budak, Hayrullah Bilazer, Yusuf Emre Gültekin, Umut Gündoğan, İshak Çakmak, Guido Koçer, Özgür Can Özcan, Chukwuma Akabueze

Galatasaray: İsmail Çipe, Martin Linnes, Ozan Kabak, Maicon, Ömer Bayram, Fernando, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Sinan Gümüş, Sofian Feghouli, Henry Onyekuru

Takımların ligdeki son durumları

Boluspor, Spor Toto 1. Lig'in 7. basamağında yer alıyor. Lige çok iyi bir başlangıç yapan Bolu ekibi ilk yarıyı pek de güzel noktalayamadı. İlk yarının son haftalarında başarısız sonuçlar Boluspor'un sıralamada biraz geriye düşmesine neden olsa da hala Spor Toto Süper Lig'e yükselebilecek takımlar arasında yer alıyor.

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in en güçlü şampiyonluk adayı takımlarından birisi olarak görünüyor. Lig başlamadan önce Batefimbi Gomis'in satılmasıyla oluşan forvet boşluğu herhangi bir transferle doldurulmadı. Galatasaray'da Boluspor gibi lige iyi bir başlangıç yaptı. Ancak devamında istikrarsız bir görüntü çizen sarı-kırmızılılar devamlılık sergileyemedi. Şu anda Spor Toto Süper Lig'in 5. sırasında bulunan Galatasaray'ın 29 puanı bulunuyor. Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisindeki Galatasaray, şampiyonluk hesapları yapıyor.

15-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar