Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor deplasmanına çıkacak. Karşılaşma hangi kanalda ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe'nin rakibi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor oldu. Fenerbahçe bu eşleşmenin ilk maçı için yarın akşam yeşil sahaya çıkıyor. Ligde aldığı kötü sonuçlarla taraftarını büyük bir hüsrana uğratan Fenerbahçe, bu maçı galibiyetle kapatarak taraftarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor ve Fenerbahçe arasında 17 Ocak Salı akşamı oynanacak ilk maçın başlama saati 20.30 olarak belirlendi. Ümraniyespor'un evi Necmettin Kadıoğlu Stadı'nın ev sahiplik yapacağı maç ATV'den canlı olarak takip edilebilecek.

ATV CANLI İZLE

Fenerbahçe ve Ümraniyespor son 16 turuna nasıl geldi?

Kupaya bir önceki tur olan 5. turda dahil olan Fenerbahçe'nin rakibi Giresunspor oldu. Sarı-lacivertliler kendi evinde oynadığı maçı 1-0 kazandı. Giresun deplasmanındaki ikinci maç da 5-2 Fenerbahçe lehine sonuçlandı. Böylece Fenerbahçe, son 16 turuna adını yazdırdı.

Ümraniyespor ise son 16 turuna daha uzun bir yoldan geldi. Kupaya 3. turdan itibaren dahil olan Ümraniyespor 3. turda Erzin Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. 4. turda rakip 24 Erzincanspor idi. Ümraniyespor, onları da 5-1 yenerek kupanın dışına itti. İki ayak üzerinden oynanan maçlarda 1461 Trabzon'u 4-1 ve 3-1'le geçmeyi başardı ve son 16 turunda Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Kupa maçları Fenerbahçe için büyük önem taşıyor

60 yıllık lig tarihinde kendi adına gelmiş geçmiş en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 16 puanla 17. sırada yani küme düşme hattında tamamladı. Ligin zirvesinden hayli uzakta kalan Fenerbahçe'nin sezon sonunda ilk 5 sırada yer alıp Avrupa bileti alabilmesi pek mümkün görünmüyor. Bu yüzden sarı-lacivertliler için Ziraat Türkiye Kupası hayati önem taşıyor. Fenerbahçe bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek UEFA Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılım hakkı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Ersun Yanal ve oyuncular kupa maçlarını da en az lig maçları kadar önemsiyor. Bir önceki turda Giresunspor'la oynadığı rövanş maçına tam kadro çıkan Fenerbahçe, kupayı ne kadar istediğini gözler önüne serdi.

16-01-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar