Boncuk’tan Kırmızı Oda’ya Duygusal Veda!

Boncuk’tan Kırmızı Oda’ya Duygusal Veda!
Kırmızı Oda’dan bir Boncuk hikayesi geçti. Dizinin en başarılı hikayelerinden Boncuk hikayesi sona erdi. Burcu Biricik ekibe ve rol arkadaşlarına veda etti.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan Kırmızı Oda dizisinde bir hikaye daha sona ererken hikayenin oyuncuları da diziye veda etti. Kırmızı Oda’nın en çok sevilen ve seyredilen hikayelerinden Boncuk’un hikayesi son bölümde final yaptı ve seyirciye veda etti. İlk günden itibaren seyircinin Boncuk’u, Sadık’ı, dedeleri ve Can’ı çok sevdiği hikaye de mutlu sonla final yaparken Boncuk’u canlandıran başarılı oyuncu Burcu Biricik hikayenin bitmesinin ardından diziye ve ekibe ayrı ayrı birer veda mesajı yayınladı. Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlardan olan Kırmızı Oda’nın en başarılı konuları arasına giren Boncuk’un hikayesi biterken dizide yeni bir hikaye başladı. Ama seyirci Boncuk’un iyileşmesine sevinirken diziye veda etmesine de bir o kadar üzüldü.

Boncuk İyileşti Ve Hikaye Bitti!

Kırmızı Oda’nın en başarılı ve aynı zamanda en trajik hikayelerinden Boncuk’un hikayesi bitti. Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk’un hikayesi son bölümde mutlu sonla final yaptı. Artık hastanede tedavi altına alınan ve gördüğü halüsinasyonlardan kurtulan Boncuk eşi Sadık’la da barışarak yeni ve mutlu bir geleceğe kucak açtı. Hikayenin bitmesiyle birlikte Boncuk’u canlandıran Burcu Biricik bir veda mesajı yayınladı. Burcu Biricik vedasında “benim canım Boncuk’um sen hep yanı başımda sağımda solumda duracaksın seni hayatta yalnız bırakmam artık. Ve diğer bütün canım Boncuk Kadınlarım bilin ki hiç biriniz, hiç birimiz yalnız yalnız değiliz. Bizi sevgi kurtaracak. Dedelerim ve tüm Kırmızı Oda dizi ekibine ve bana benden daha çok inanan sizlere güzel yorumlarınıza kocaman öpücükler sevgiler. Şahane bir 10 haftaydı benim için, sizi seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Ekibe Veda Etti!

Burcu Biricik son iş gününde sette ekip ve oyuncularla fotoğraflar çektirirken getirilen pastayı da kesti. Oyuncuyu dizinin doktor Hanım’ı Binnur Kaya ve diğer ekip uğurladı. Kırmızı Oda’nın en başarılı hikayelerinden olan Boncuk’un hikayesi mutlu sonla biterken Kırmızı Oda ise ekran yolculuğuna başka hikaye ve oyuncularla ama yine aynı şekilde dramatik ve duygusal devam ediyor. Bizde Burcu Biricik’e ve canlandırdı Boncuk’a bize bu güzel haftaları yaşattığı ve en iyi tedavinin sevgi olduğunu öğrettiği için teşekkür ediyoruz.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar