Camdaki Kız Dizinin Kadrosu Belli Olmaya Başladı

Camdaki Kız Dizinin Kadrosu Belli Olmaya Başladı
Şimdiden adından söz ettirmeye başlayan, FOX TV'de yayınlanılması planlanan Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Birsen Altuntaş’ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda ‘Camdaki Kız’ isminde bir dizinin geleceğinin haber vermiştik. Dizi, henüz çok yeni olmasına rağmen oyuncu kadrosuna dair haberler yavaş yavaş gelmeye başladı.

   Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kaleme aldığı Camdaki Kız kitabından esinlenilen dizinin yapımcı firması OGM Pictures, aynı zamanda Buğdaycıoğlu’nun Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir isimli kitaplarını da senaryoya döküp dizi haline getirmişti. Diğer üç diziden kazandığı başarı ile kolları tekrardan sıvayıp Camdaki Kız’ı ortaya çıkarmayı hedefliyorlar. Camdaki Kız, aslında bir bakıma Doğduğun Ev Kaderindir dizisine uyarlanmıştı diyebiliriz. Ancak bu dizinin senaryosu ve oyuncuları o kadar çok değişti ki, karşımızı yeni bir dizi olarak çıktı. Peki ya dizinin kadrosunda yer alan isimler kimler?

Camdaki Kız Dizisi Oyuncu Kadrosu

    Yukarıda da belirttiğimiz gibi dizi, henüz çok yeni. Bu yüzden de kadrosu henüz tam olarak belli değil. Hatta o kadar belli değil ki, dizinin kadrosunda şuan da kimse yok. Sadece birkaç isim ile görüşülüyor. Bunlardan biriside diziden rol teklifi alan Burcu Biricik olarak açıklandı.

  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre Camdaki Kız dizisinin kadın oyuncu olarak Burcu Biricik’in ismi kuliste dolaşıyor. Diziden rol teklifi alan Biricik ise henüz teklifi kabul edip etmeyeceği bilinmiyor. Kırmızı Oda’da ki canlandırdığı  ‘Boncuk’ karakteri ile akıllarımıza kazınan güzel oyuncu, Camdaki Kız dizisinde Nalan’ı canlandırması düşünülüyor. Bunların dışında diziden rol teklifi alan diğer isimler ise Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya ve Metin Akdülger olarak biliniyor. Ancak, hiçbiri henüz diziden gelen teklifleri kabul etmediler.

    Camdaki Kız kitabını derleyip, televizyonda izlenilebilir hale getirilmesi adına senarist olarak Ali Adın belirlendi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ‘Kadın’ dizisinden hatırladığımız Nadim Güç yer alacak gibi gözükse de, ileride değişebilir. Dizini FOX TV’de yayınlanılması planlanıyor.

 

07-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar