Bora Akkaş ve Oben Alkan çiftinin çocukları dünyaya geldi

Bora Akkaş ve Oben Alkan çiftinin çocukları dünyaya geldi
Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden Bora Akkaş ve Oben Alkan’ın heyecanla bekledikleri bebekleri dünyaya geldi.

Bu yaz ünlüler arasında pek çok düğün, nişan ve başka mutlu olaylar yaşandı. Nikah kıyanlar kadar bebek bekleyenlerin de öne çıktığı ünlüler arasında bu yaz birçok ünlü çiftte ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. Dizi ve film sektörünün ünlü isimleri arasında yer alan Bora Akkaş ve Oben Alkan çiftinin de geçtiğimiz aylarda bir bebeklerinin dünyaya geleceği duyurulmuştu. Daha sonra çiftin bekledikleri bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilmiş ve bundan sonra da heyecanlı ve merak dolu bir bekleyiş başlamıştı. Oldukça sağlıklı ve normal geçen bir hamileliğin ardından ünlü çift Bora Akkaş ve Oben Alkan’ın bekledikleri bebek dünyaya geldi. Geçtiğimiz gün özel bir hastanede normal doğumla dünyaya gelen bebeklerinin ilk fotoğrafını sosyal medya hesaplarından yayınlayan çift fotoğrafın altına “hoş geldin Suzan” ifadelerini yazdılar.

Suzan bebek dünyaya geldi

Ünlü oyuncu çift Bora Akkaş ve Oben Alkan geçtiğimiz gün ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Daha önce bir kız çocuklarının dünyaya geleceğini sosyal medya hesapları üzerinden sevenleriyle paylaşan çiftin heyecanla ve sabırsızlıkla bekledikleri kız çocukları geçtiğimiz gün özel bir hastanede dünyaya gözlerini açtı. Normal bir doğumla dünyaya gelen bebeğin adını Suzan koyan çift ilk paylaşımlarını da “hoş geldin Suzan” ifadeleriyle yaptı. Doğum sırasında ünlü oyuncu Bora Akkaş eşi Oben’i bir an olsun yalnız bırakmadı. Bebekleri dünyaya geldiğinde gözyaşlarını tutamayan ünlü isimin heyecanı uzun süre devam etti. Dünyaya gelen bebeğin ilk fotoğrafı da anneannesinin kucağında sosyal medya hesabından yayınlandı. Öbür taraftan dünyaya gelen Suzan bebeğin ve anne Oben’in sağlık durumlarının gayet iyi olduğu öğrenildi.

Bora Akkaş Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan sektörün başarılı oyuncularından Bora Akkaş 12 Ekim 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Bora Akkaş bugüne kadar, Beni Unutma, Dişi Kuş, Yağmur Zamanı, Son Tercih, Cesaretin Var mı Aşka, Avrupa Yakası, Geniş Aile, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Yüksek Giriş, Boynu Bükükler, Çifte Saadet, Dayan Yüreğim, Kurşun, Tutunamayanlar, Menajerimi Ara, İçimizden Biri, Üç Kuruş, Yeşilçam, Ayak İşleri, Kötü Adamın 10 Günü, Erşan Kuneri ve Kocan Kadar Konuş yer almaktadır.

08-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar