Işıl Yücesoy ilk kez bir çocuk filminde

Işıl Yücesoy ilk kez bir çocuk filminde
Bugüne kadar onlarca farklı tür ve konuda film ve dizi hikayelerinin içinde yer alan usta oyuncu Işıl Yücesoy ilk kez bir çocuk filminde rol aldı.

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin usta oyuncularından Işıl Yücesoy geçtiğimiz sezon Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi ile seyirci karşısına çıkmıştı. Bugüne kadar birçok üst düzey yapımda rol alan ve sektörün en başarılı ve en çok iş alan isimleri arasında bulunan ünlü isim meslek hayatında pek çok farklı karakterle seyirci karşısına çıktı. Özelliklerde dizilerde canlandırdığı güçlü kadın karakterleriyle seyircinin aklında yer edinen Işıl Yücesoy hayatında ilk kez bir çocuk filminde kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz sezon sonlarına yakın Ben Bu Cihana Sığmazam adlı projeye veda eden ünlü oyuncu BKM Tarafından hazırlanan Haydi Tut Elimi adlı çocuk filminde rol aldı. Cansu Akbel’in imza attığı çocuk filmi Haydi Tut Elimi adlı projede yer alan ve kadrosunda birçok çocuk oyuncuyla birlikte aynı seti paylaşan ünlü isim ilk kez rol aldığı çocuk filminden oldukça keyif adlığını dile getirdi.

Haydi Tut Elimi

BKM tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Cansu Akbel’in yaptığı yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop’un yer aldığı Haydi Tut Elimi yeni sezonda sinema severlerle buluşacak çocuk filmleri arasında yer alıyor. Kadrosunda Işıl Yücesoy, Alp Kırşan, Sevinç Erbulak, Erhan Yazıcıoğlu, Coşkun Demir, Doğan Akdoğan, Ezo Sunal ve Tuğçe Karabayır gibi isimlerin yer aldığı filmde ayrıca pek çok çocuk oyuncu da yer aldı. Filmde oldukça eğlenen oyuncuların yeni sezonda sinemalarda yayınlanacak Haydi Tut Elimi adlı filmle çocuk izleyicilerin karşısına çıkacağı öğrenildi. Öbür taraftan geçtiğimiz yıl torununu kucağına alan Işıl Yücesoy sete vedasında “Eh bu kadar keyif yeter. Diğer çocuklarım beni bekler” ifadelerini kullandı.

Işıl Yücesoy yapımları neler?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan usta isimlerden Işıl Yücesoy son olarak ben Bu Cihana Sığmazam ile seyirci karşısına çıktı. Ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer alırken bu yapımlar arasında özellikle, Bizim Sokak, Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya, Güz Yangını, Zoraki Koca, Yol Arkadaşım, Unutursam Fısılda, Kara Para Aşk, Aşk ve Mavi, Ferhat ile Şirin ve Ben Bu Cihana Sığmazam yer almaktadır.

08-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar