Zaferin Rengi Peyker kim oldu?

Zaferin Rengi Peyker kim oldu?
Kurtuluş Savaşı yıllarını futbol üzerinden anlatacak olan Zaferin Rengi adlı filmde rol alacak kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Fenerbahçe’nin oyuncularından biri olan ve kadroda yer aldığı dönemlerde taraftarların sevgilisi haline gelen Galip Kulaksızoğlu’nun hayatının anlatılacağı Zaferin Rengi filminin cast çalışmaları devam ediyor. ANS Film tarafından hazırlıkları süren ve yapımcılığını Abdullah Oğuz’un yapacağı Zaferin rengi filminde ünlü ve genç oyuncu Kubilay Aka başrolü oynayacak. Yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü isim Abdullah Oğuz’un yer alacağı ve üzerinde uzun zamandır titizlikle çalıştığı Zaferin Rengi filminin merakla beklenen karakterlerinden olan Peyker karakterine hayat verecek isim belli oldu. Belirlenen oyuncularla yapılan görüşmeler sonunda Peyker karakterini ünlü ve güzel oyuncu Gülper Özdemir’in canlandıracağı öğrenildi. Eylül ayında sete çıkması planlanan ve yaklaşık 8 haftalık bir iş programı bulunan filmin çekimlerinin ardından bu senenin son haftalarında ya da yeni yılın ilk haftalarında vizyona girmesi bekleniyor.

Zaferin Rengi Peyker

Ünlü yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’un en büyük hayallerinden biri olan ve işgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi futbol maçlarının üzerinden etkileyici ve heyecanlı bir dille anlatacak olan Zaferin Rengi adlı filmde başrolü ünlü ve genç oyuncu Kubilay Aka canlandıracak. Çekimleri için son hazırlıkların yapıldığı filmde kadın başrol oyuncu için pek çok isimle görüşen Abdullah Oğuz sonunda bu isme de karar verdi. Filmde yer alacak Peyker karakteri için genç ve güzel oyuncu Gülper Özdemir’le anlaşmaya varan ANS Film, Zaferin Rengi adlı filmde rol alacak diğer oyuncuların belirlenmesi için de çalışmalarını devam ettiriyor.

Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatıyor

ANS Film tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un yer aldığı Zaferin rengi 1918 – 1923 yılları arasında yaşanan olayları konu alıyor. İstanbul’un işgal altında bulunduğu bu yıllarda İstanbul’da kurulan futbol kulüplerinin kurtuluş mücadelesini futbol üzerinden nasıl gerçekleştirdiklerini anlatan Zaferin Rengi’nde başrolü fanatik Fenerbahçeli Kubilay Aka oynuyor. Kubilay Aka filmde Fenerbahçeli efsane futbolculardan Galip Kulaksızoğlu’na hayat verecek. Filmde yer alan Peyker karakteri ise Sultanahmet’te doğup büyüyen Almanca bilen ve Bosna göçmeni modern ve bilinçli bir genç kıza hayat verecek. Filmin çekimleri için son hazırlıklar yapılırken Kubilay Aka’nın rolüne titizlikle hazırlandığı öğrenildi.

08-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar