Bozkır Dizisinin 3. Sezonuna onay çıktı

Bozkır Dizisinin 3. Sezonuna onay çıktı
İnternet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği dizilerden olan Bozkır’ın üçüncü sezon çalışmaları başladı.

Son zamanlarda televizyon kanalları kadar çok sayıda dizi projesi sipariş eden internet yayın platformları oyuncuların ve yapım şirketlerinin yeni gözdesi olmuş durumda. Üstelik internet yayın platformlarının talep ettiği diziler hem süre olarak daha kısa çekilirken projeler 8 ya da 10 bölüm olarak projelendiriliyor ve tek seferde sete çıkılarak çekiliyor. Konu olarak daha özgün içeriklere yönelen yapım şirketleri internet yayın platformları için projeler üretmeye ya da var olan projelerin yeni sezonlarını çekmeye devam ediyor. İnternet yayın platformu blutv’de yayınlanan ve ilk sezonu büyük beğeni toplayan ve uzun süreler izlenen Bozkır adlı dizinin üçüncü sezonu için de çalışmaların başladığı ve dizinin üçüncü sezonunun da çekileceği öğrenildi.

Üçüncü Sezon Yolda

BluTv’de yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği dizilerden olan Bozkır ARC Yapım tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi polisiye ve macera türünde ele alınırken dizinin ilk sezonu Eskişehir ve çevresinde çekilmiş ve seyirci tarafından da büyük ilgi görmüştü. Seyircinin oldukça sevdiği dizi için yayıncı platform ikinci sezon siparişini de vermiş ve dizinin çekilen ve yayınlanan ikinci sezonu da birincisi kadar beğenilmişti. Bunun üzerine BluTv’nin Bozkır dizisinin 3. Sezonu için ARC Yapım’la görüştüğü ve dizinin 3. Sezonunun onayını verdiği öğrenildi. Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Levent Cantek, Ali Demirel ve Barış Erdoğan’ın kaleme aldığı Bozkır dizisinin üçüncü sezon hazırlıkları başladı. Yine aynı oyuncu kadrosu ile çekilmesi planlanan dizinin Eskişehir ve çevresinde çekileceği de yine gelen haberler arasında. Dizinin sevenleri de alınan bu karar karşısında sevinirken dizinin üçüncü sezon için yakında sete çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bozkır Oyuncuları kimler?

ARC Yapım tarafından hazırlanan ve Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı Bozkır dizisinin 3. Sezonu için onay verildi. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu ve Furkan Andıç yer almıştı. Dizi polisiye türünde ele alınırken dizinin hikayesinde tecrübeli başkomiser Seyfi ile genç, deli dolu ve çaylak polis Nuri Pamir’in hikayesi ele alınıyordu.

07-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar