Buğra Gülsoy Boşandı

Buğra Gülsoy Boşandı
Son olarak Dünyayla Benim Aramda adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile eşi Nilüfer Gürbüz anlaşmalı olarak boşandı.

Ünlüler dünyasında yaşananlar sık sık magazin basını ve internet haber sitelerinde yer alıyor. Kimi zaman nişan, evlilik, kimi zaman da tartışma ve ayrılıklarla gündeme gelen ünlülerden oyuncu Buğra Gülsoy ile beş yıl önce dünya evine girdiği eşi Nilüfer Gürbüz daha önce ayrılmaya karar vermiş ve anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvurmuşlardı. Aralarında bir süredir fikir çatışması yaşayan çiftin bu süre içinde ilişkilerini ve evliliklerini kurtarmak için yaptıkları çabalarda yeterli olmadı ve çiftin boşanması kesinleşti. 2018 yılında evlenen ve bu evlilikten bir çocukları bulunan çiftin mahkemeye başvuruları sonuçlandı ve çift beş yıllık evliliklerinin sonunda tek celsede boşandı. Çiftin ayrılığın ardından çocuklarının sağlığı için görüşmeye devam edecekleri açıklandı.

Beş Yıllık Evlilik Son Buldu

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çifti bundan yaklaşık beş yıl önce 2018 yılında evlenmeye karar vermiş ve nikah kıyarak dünya evine girmişlerdi. Çiftin bu beş yıllık evlilikleri sırasında dünyaya gelen bir erkek çocukları olmuş ve çift çocuklarına Cem adını vermişlerdi. Çift aradan geçen yılların ardından evliliklerinde sorunlar yaşamaya başlamış ve fikir çatışmasına girmişlerdi. Sonunda fikir ayrılıklarını gideremeyen çift konuşarak karşılıklı anlaşmayla boşanmaya karar verdiler ve bunun için mahkemeye başvurdular. Beş yıllık evlilik geçtiğimiz Salı günü mahkeme kararıyla anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Çiftin dört yaşındaki çocukları Cem’in ise anne Nilüfer Gürbüz’ün velayetine verildiği öğrenildi.

Buğra Gülsoy Yapımları Nelerdir?

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy 22 Şubat 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğu meslek olarak seçtikten sonra peş peşe pek çok yapımda yer alan oyuncu bugüne kadar birbirinden iddialı pek çok yapımda yer almıştır. Bunlar arasında, Hepimiz Birimiz İçin, Unutulmaz, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De, Aşk Yeniden, 8. Gün, Kızım, Azize, Uyanış Büyük Selçuklu, Misafir, Dünyayla Benim Aramda, İnsan Üçleme, Nar Yarası, Mutlu Son, Güneşi Gördüm, Gölgeler ve Suretler, Acı tatlı Ekşi ve Cebimdeki Yabancı bulunmaktadır. Oyuncunun internet yayın platformunda oynadığı Dünyayla benim Aramda en son oynadığı yapım olarak dikkatleri çekmiş ve dizi oldukça beğenilmiştir.

02-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar