Yürek Çıkmazı’na Yeni Oyuncu

Yürek Çıkmazı’na Yeni Oyuncu
Gold Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Yürek Çıkmazı’nın kadrosuna Ceren Enginsoy katıldı.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan Yürek Çıkmazı kanalın sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dram türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken dizinin senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Verilen zorunlu deprem arasının ardından yeniden yayına başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta yer alırken dizinin oyuncu kadrosuna son olarak bir oyuncu daha katıldı. Dizinin yönetmen koltuğundan ayrılan Serdar Gözelekli’nin yerine yönetmen koltuğuna oturan Bahadır İnce’nin ardından yeniden sete çıkan ve çekimlere başlayan dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Ceren Enginsoy Solmaz karakteri olarak dahil oldu.

Ceren Enginsoy Yürek Çıkmazı’nda

Gold Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranları için hazırlanan sezonun başarılı yapımlarından Yürek Çıkmazı çekimlerine verilen 10 günlük aranın ardından yeniden sete çıkarak çekimlere başladı. Yeni yönetmen Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğuna oturduğu Yürek Çıkmazı’nın kadrosuna Ceren Enginsoy Solmaz karakteri olarak dahil oldu. Ceren Enginsoy Yürek Çıkmazı’na Selen Öztürk’ün canlandırdığı Kader’in ablası Solmaz karakteri olarak dahil oldu. Oyuncunun yeni bölümde seyircinin karşısına Solmaz olarak çıkması bekleniyor. Dizinin deprem sonrası ara vermesi uzun süredir seyirciden uzak kalmasına sebep olmuştu. Dizinin ara verilen zamanın ardından yeniden çekimlere başlaması seyirciyi de sevindirdi. Geçtiğimiz haftalarda yönetmen değişikliğine giden Gold Yapım imzalı Yürek Çıkmazı dram türünde ele alınıyor ve kadına şiddet konusunu kendisine tema olarak alıyor.

Ceren Enginsoy Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan Ceren Enginsoy 20 Kasım 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelerek MSM Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimleri almış ve mezun olmuştur. Okuldan sonra aynı okulda asistanlık yapan Ceren Enginsoy daha sonra dizi ve sinema filmi setlerinde yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Merhamet, Papatyam, Hepimiz Birimiz İçin, Haylaz Babam, Büyük Umutlar, Çemberimde Gül Oya, Yaralı Kurt, Ağlayan Kadın, Aşk Güzel Şeydir, Canlı Hayat, Unutmadım, Baba Evi, Yasemince ve Mum Kokulu Kadınlar yer almaktadır.

02-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar