Buğra Gülsoy’un yeni dizisi netleşti!

Buğra Gülsoy’un yeni dizisi netleşti!
Yakışıklı oyuncu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden sonra Buğra Gülsoy’un yeni rolü belli oldu. Hazal Kaya ile başrol paylaşacaklar.

Medyapım yeni bir dizi hazırlığı yapıyor. Oasis isimli dizinin yerli uyarlamasında kadroda kimlerin yer alacağı konusu da merakla bekleniyor…

Dizi için Hazal Kaya ile Fatih Aksoy’un yeni proje için el sıkıştığı bilgisi daha önce gelmişti. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapacak. En son projesi Bizim Hikaye isimli dizide izlediğimiz Hazal Kaya, Burak Deniz ile partner olmuştu.

Ekranlara gelecek olan yeni proje de Hazal Kaya’nın yeni dizisindeki partneri de çok merak ediliyordu. Dizideki partner isim netleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Buğra Gülsoy, yeni dizinin başrol erkek oyuncusu oldu. Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un başrolde yer alacağı Oasis isimli diziden uyarlanan dizi merakla bekleniyor.

Buğra Gülsoy Geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Seçuklu isimli dizide Sultan Melikşah karakterini canlandırdı. ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, yeni sezonda yine ekranlarda yer alarak hayranlarını mutlu etti.

Yakışıklı oyuncu, Kızım dizisindeki güçlü performansının ardından Azize isimli kısa süreli bir yapımda rol alan Buğra Gülsoy, TRT1 dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu’da yeteneklerini konuşturdu. Oyunculuk kariyeri adına Tarihi yapımda güçlü oyunculuk sergileyen Gülsoy’a takipçileri de büyük övgülerde bulundu. Başarılı oyuncunun yeni dizideki karakteri merak ediliyor.

Yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy Proje de ikinci sezonda farklı bir konsept ile ilerleyeceği için ünlü oyuncu da yapımcı ile yollarını ayırma kararı almıştı. Yeni sezonda yeni bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Buğra Gülsoy’un yine iyi bir iş çıkartacağından herkes emin. Takipçileri övgüleri ile ünlü oyuncu Buğra Gülsoy’a desteklerine devam ediyor.

Medyapım’ın yeni projesi Oasis dizisinden uyarlama yaptığı yeni projede başroller belli oldu. Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un dizideki uyumu da çok merak ediliyor. Oasis isimli diziden uyarlama yapılan yeni projenin ismi henüz belli değil. Dizi Fox TV için hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini de Arda Sarıgül üstlendi.

İki başarılı oyuncu Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un  başrolü paylaşacağı dizide seyirciyi neler bekliyor? Dizinin konusu ve ismi merak edilenler arasında…  

27-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar