Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi?
Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta yeni bölüm izle. Gelinim Mutfakta final bölümü izle.

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta yeni bölüm izle. Gelinim Mutfakta final bölümü izle. Gelinim Mutfakta Demet Akalın kimdir? Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir? Gelinim Mutfakta Yağnur sosyal medya hesabı. Gelinim Mutfakta Seda Sayan neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta hangi kanalda? Gelinim Mutfakta saat kaçta? Gelinim Mutfakta final bölümü ile ilgili tüm gelişmeler.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşsiz sunumu ile muhteşem bir şekilde ilerleyen programda hamarat 4 gelinin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler kayınvalide erin karşısına çıkıyor. Kayınvalideler işe her bir tabağı ayrı ayrı tadımlayarak kendi gelinlerinin tabağını tahmin ederek puanlama yapıyor. Haftanın beş gününde birbirinden farklı menüleri yer aldığı programda günün en çok puanı alan gelinine bir adet çeyrek altın hediye edilirken, haftanın finalinde ise toplamda en çok puanı toplayan gelin ve kayınvalideye 5 adet altın bilezik hediye ediliyor. Bunun yanı sıra en az puanı alan gelin ve kayınvalide ise  programa veda ediyor. Peki bu hafta gelinim Mutfakta programında kim elendi? Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Yaren elendi mi? Gelinim Mutfakta Ebru elendi mi? İşte tüm detaylar..

Hafta başından bu yana gelinlerin kıyasıya yarıştığı yemek programı Gelinim Mutfakta, kayınvalidelerin puanlamaları ile daha da heyecaanlı hale geliyor. Bu hafta programda yer alan Yağnur, Ebru, Yaren ve Aslıhan gelinler hazırladıkları yemekler ile kıyasıya yarıştılar. Zaman zaman kayınvalideler ile yaptıkları puanlamalar adına tartışma yaşayan gelinler, 5 bilezik için en lezzetli yemekleri hazırlamak için uğraştılar. Ancak haftanın finalinde sadece bir gelin büyük ödülün sahibi olabildi. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasının bu hafta kazanını kim oldu?

Gelinim Mutfakta programında bu hafta hazırladığı yemekler ile kayınvalidelerden en çok puanı alarak 5 altın bileziğin sahibi olan gelin Yağnur oldu. 

Gelinim Mutfakta programında kayınvalidelerden en az puan alarak yarışmaya veda etmek zorunda kalan gelin ise Ebru oldu.

Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün 13:00'da Kanal D ekranlarında!

27-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar