Arka Sokaklar Dizisine Merve Oflaz’ın Yerine Kim Geldi?

Arka Sokaklar Dizisine Merve Oflaz’ın Yerine Kim Geldi?
Ekranlarda 15 sezondur izleyicisi ile buluşan dizide vedalar gelmeye devam ederken, Merve Oflaz’ın Canlandırdığı Bahar karakteri yerine kim geldi?

Kanal D ekranında seyircisi ile  15 sezon buluşan Arka Sokaklar dizisi, hem ayrılıklar ile sarsılırken diğer yandan yeni isimler diziye katılmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonunun ardından 4 oyuncunun yapımdan ayrıldığı haberi ortaya çıktı.

Çok iyi reytingler almaya devam eden dizi Arka Sokaklar genç isimler için adeta bir okul oldu. Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz hikâyeye veda eden isimler arasında yer aldı. Dört önemli oyuncunun ayrılmasının ardından ise Arka Sokaklar dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

Kanal D ekranlarında 15 sezondur izlenilen dizi Arka Sokaklar’a ilk olarak 2019 yılında hikâyeye vedan eden Furkan Göksel ile yeniden anlaşma yapıldı. Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel genç oyuncu, ailesi ile birlikte hikayeye katılıyor. Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri için yeni bir dönem başlayacak. Yeni sezonda Hüsnü Çoban’ı Dede olarak izleyeceğimiz karakteri başarıyla canlandıran Özgür Ozan, yine birçok izleyiciyi gülümsetmesi bekleniyor.

Arka Sokaklar dizisine polis karakteri ile katılan ilk oyuncu Oğuz Peçe olarak daha önce netleşmişti. Şimdi de dizi ekibine bir kadın polisin geleceği haberi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni oyuncu Deniz Çatalbaş oldu. Bahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz’ın ayrılmasının ardından kadın polis konumunda Arka Sokaklar’da Deniz Çatalbaş’ın performansı izlenecek.

Dizide Aslı Komiser olarak izleyeceğimiz Deniz Çatalbaş, genç yaşlarda basketbol oynadı. Fenerbahçe Spor kulübünde forma giydi. Basket Kariyerine Kayseri Sakarya ve Adana takımlarında forma giyerek devam etti.  2020 yılında Best Model Of Turkey güzellik yarışmasında ikinci olmuştu. Yarışmanın ardından oyuncu ve model olmaya karar veren Deniz Çatalbaş  Arka Sokaklar dizisinin 16.sezonunda yer alacak. Deniz Çatalbaş’ın oyunculuk hedefinde çok önemli bir dizide rol alacak olması büyük bir şans olarak gözüküyor.

Arka Sokaklar 15 sezondur ekranda reytinglerini koruyarak devam eden dizinin 16. Sezonu için ekibe katılan oyuncular devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinin ekibine bir başka transfer ismi de Tunç Oğuz olduğu netleşti. Arka Sokaklar’dan ayrılan isimler gibi hikayeye katılanlar da devam ediyor.

Arka Sokaklar’ın 16. Sezonunda neler yaşanacağı seyircisi tarafından merakla beklenmeye devam ediyor.

27-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar