Teşkilat Dizisine Güçlü Rakip Geldi!

Teşkilat Dizisine Güçlü Rakip Geldi!
Yeni sezonda diziler başlarken diziler arası rekabet artıyor. Teşkilat dizisinin karşısında Pazar akşamları çok güçlü bir rakip var

Her yıl olduğu gibi yine yeni sezonda diziler arasındaki rekabet çok sert olacak. Geçen sezon Pazar akşamları yayınlanan diziler için TRT1’de Teşkilat’ın başlaması yıkıcı bir etki yapmıştı. Menajerimi Ara, Arıza ve Kefaret dizileri bu işten kötü etkilendi. Bu üç dizi de reytingleri hızla düşünce yayından kaldırıldı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya gibi önemli isimler başrolde buluştu. İlk sezonu çok başarılı geçen dizi muhteşem reytingler elde etti.

Yeni sezon yeni diziler başlarken Teşkilat dizisi ile rekabet için yeni sezonda çok güçlü rakiplerin geleceği de biliniyordu. Fox TV ekranlarında yeni başlayacak olan Uzak Şehrin Masalı isimli dizisini pazar günleri yayınlayacağını duyurdu. Teşkilat dizisine güçlü bir rakip olarak gelen Uzak Şehrin Masalı isimli dizi içinde her şey reytinglerde belli olacak.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı Uzak Şehrin Masalı, 12 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü ile yayında seyircisinin karşısında olacak.

TRT1 ekranlarında yeni sezona hazırlanan Teşkilat dizisinde ise ikinci sezon başlama tarihi henüz netleşmedi. Dizinin yeni sezonu için ilk fragman yayınlandı. Gürkan Uygun’un da yer aldığı fragman bir hayli etkileyici oldu. Dizi hayranlarının akıllarında bazı soru işaretleri oluştu. Dizide izleyicileri neler bekliyo? Reytinglerde yerini koruyabilecek mi?

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncularından Mesut Akusta’nın beyin kanaması geçirmesi ve bir süre sağlık sebeplerinden dolayı dinlenmek durumunda olmasının yanı sıra; Teşkilat dizinin iki yönetmeninin koronavirüse yakalanması nedeniyle bir süre set durdu. Sağlık sorunlarından kaynaklanan bu gelişmeler nedeniyle de dizinin yayın tarihi biraz gecikecek. TRT1’den Teşkilat dizisi için yapılan duyuruda net bir tarih verilmedi ama yakında başlayacağı izleyişine iletildi.

Uzak Şehrin Masalı, 25 Film imzalı, ilk bölümü Eylül 2021 tarihinde yayımlanacak olan, yönetmen koltuğuna Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu, senaryosunu Can Sinan'ın yazdığı, aşk ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.  Başrollerinde  Aslıhan Güner, Barış Kılıç  ve  Timur Acar bulunmaktadır. Dizi de kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Buradan başlayan hikaye beklenmedik olaylarla bam başka bir yere gelecek.

 

03-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar