Hercai Dizisine Bomba İsim!

Hercai Dizisine Bomba İsim!
Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Hercai Dizisi 2. sezonuyla ekranlara geliyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı diziye bomba bir oyuncu dahil oldu. İşte detaylar!

Atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği dizilerin başında gelen Hercai Cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Töre konusunda şu an en dikkat çeken dizi olan Hercai imkansız bir aşk, intikam ve töre gibi klasikleşmiş mucize öğeleri bir araya getirerek seyirciyi kendisini izlemeye davet ediyor. Seyircinin de bu daveti kabul ettiği ve dizinin reytinginin oldukça iyi olduğu Hercai’de her bölüm heyecanın dozu daha da artıyor. Sevgi Yılmaz, Pelin Gülcan, Berşan Tan tarafından kaleme alınan ve Cem Karcı’nın da yönetmenliğini üstlendiği Dizi Mia Yapım imzası taşıyor. Dizinin hali hazırda var olan güçlü oyuncu kadrosuna ise bomba bir isim daha katıldı. İşte detaylar!

Ege Kökenli Hercai’de!

Cuma akşamlarının töre dizisi Hercai ekranda heyecan fırtınası estirmeye devam ediyor. İki aile arasındaki kavganın iki gencin aşkını ve hayatını derinden etkilemesi üzerine kurulu dizi her bölüm hemen hemen aynı bir kısırdöngüyle seyirciyle buluşuyor. İlk sezondaki reytinginden oldukça uzak bir görünüm sergileyen dizinin oyuncu kadrosuna ise başarılı ve güzel oyuncu Ege Kökenli de dahil oldu. Ebru Şahin, Akın Akınözü, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi başarılı oyuncuların rol aldığı diziye Ege Kökenli Fransız Dennis karakteri olarak dahil oldu. 32. Bölümden itibaren ekranlarda olacak Ege Kökenli diziye yeni bir heyecan fırtınası getirecek.

Ege Kökenli Kimdir?

20 Mart 1993 yılında Kırklareli’nde dünyaya gelen oyuncu ilk derece okullarından sonra yüksek öğrenimini Haliç Üniversitesi’nde Konservatuar eğitimi alarak tamamlamıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu daha sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. Ege Kökenli televizyonda ilk olarak 2004 yılında rol aldığı En İyi Arkadaşım dizisiyle yaşamıştır. Rol aldığı dizilerdeki performansı ile göz dolduran oyuncu pek çok yapımda rol almıştır. Son olarak Yasak elma ve Benim tatlı Yalanım dizilerinde rol alan oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır. Benim Tatlı Yalanım, Yasak Elma, Kalp Atışı, Asla Vazgeçmem, Güneşin Kızları, Çalıkuşu, Yahşi cazibe, Öğretmen Kemal, Anadolu Kaplanı, En İyi Arkadaşım.

12-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler