Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı!

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı!
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un hastaneye kaldırılma haberi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü sanatçı sağlık durumuyla ilgili açıklamayı kendisi yaptı. İşte o açıklama!

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy, İzmir'de hastaneye kaldırıldı. Bülent Ersoy bir süre önce jüri üyeliği yaptığı programdan sağlık nedeniyle ayrılmıştı. Sağlık sorunların nedeni ile sık sık gündeme gelen Ersoy, sağlığıyla ilgili söylentilerin önüne geçmek için sosyal medyadan kendisi açıklama yaptı. Ersoy, midesinde bir sorun olduğunu kısa bir tedaviden sonra sağlığına kavuşacağını belirtti.

Bülent Ersoy'un sağlık durumunu doktoru açıkladı

İzmir'de rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Ersoy'un sağlık durumu iyiye gidiyor. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bülent Ersoy; "Bugün sabah saatlerinde midemdeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdim. Şükürler olsun, sağlığım, sıhhatim yerinde. Bugünkü kısa süreli tedavi ve müdahaleden sonra birkaç gün içerisinde normal hayatıma döneceğim. Endişe edilecek bir durumum yok. Bilgilerinize. Sevgi ve saygılarımla" dedi. Dr. Ulvi Ünal,  Ersoy'un sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bülent Ersoy Hanımefendi, dün sabah bir mide şikayetiyle hastanemize başvurdu. Kendisinde eski bir ülser rahatsızlığı da vardı. Bundan kaynaklı bir küçük kanaması vardı. Şu anda her şey kontrol altına alındı. İki ünite kan takviyesi yaptık. Durumu şu anda çok iyi. Dinleniyor ve destek tedavileri devam ediyor. Kendisini birkaç gün misafir edeceğiz. Tedavisini bitirip taburcu edeceğiz. Kendisinin durumu gayet iyi" açıklaması yaptı.

Bülent Ersoy basına tepki göstermişti

Show TV'de yayınlanan "Kuaförün Sensin" programında jüri üyesi olarak görev yapan Ersoy, yaz aylarının başında beri devam ettiği programdan ayrılmıştı. Daha sonra hakkında Ersoy korona vürüse yakalandığı için ayrıldı söylentileri çıkmıştı. Bunun üzerine Ersoy, sosyal medya üzerinden yapım şirketi ile olan sözleşmesini ve test sonucunu paylaştı. Bülent Ersoy, "Bu arada sağlığım hakkında da yapılan spekülasyonlara yine bu belge ile cevap veriyorum. Bu asılsız haberleri yapıp tüm efkarı umumiyeyi yanıltma pozisyonu sergileyen bu basın müntesibi arkadaşlarımız umarım bir nebze aile terbiyeleri varsa utanırlar" açıklamasını yapmıştı. Sanat müziğinin en beğenilen sanatçılarından biri olan Ersoy'un sağlık durumunun iyiye gitmesi sevenlerini de mutlu etti.

17-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar