Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'den Ayrılıyor mu?

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'den Ayrılıyor mu?
Show Tv’nin başarılı yarışma programı Kuaförüm Sensin’den şok bir ayrılık haberi geldi. Programda jüri üyeliği yapan ünlü isim Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’den ayrıldı!

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen başarılı yarışma programı Kuaförüm Sensin’de jüri üyeliği yapmaya başlayan ünlü isim Bülent Ersoy’la ilgili şok bir haber sevenlerini derin bir üzüntüye sevk etti. Uzun zaman sonra ilk kez ekranda bir programla görünmeye başlayan ve başarılı yarışma programı kuaförüm Sensin’de jüri üyeliği yapmaya başlayan Bülent Ersoy’un programdan ayrılacağı iddiaları bir anda sosyal medyada ilk sıralarda yer aldı. Üstelik haber ve iddia bununla da kalmadı ve ünlü ismin yerine gelecek kişinin de belli olduğu haberleri yayıldı. Tüm bu gelişmeler program seyircisini ve ünlü ismin sevenlerini derinden üzdü. İşte haberin detayları!

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’den Ayrıldı!

Show Tv ekranlarında yayınlanan başarılı yarışma programı Kuaförüm Sensin kanalın hafta içi her gün yayınlanan ve reytingi oldukça yüksek olan programlarından biri. Kuaför ve makyözlerin takım halinde yarıştıkları ve her hafta bir takımın haftanın birinciliğine ulaştı bir takımın da elendiği yarışma programında yarışmacıların başarılı olup olmadığına kendilerine verdikleri oy kadar jüri üyelerinin oyları da etkili oluyor. Programda jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy, Adnan Serter, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç yarışanları belirli ölçülere göre değerlendiriyor ve uyarıyor ve puanlıyorlar. Sezon başında ünlü isim Bülent Ersoy’la aylık 2 Milyon liranın üstünde bir rakamla anlaşan yapım şirketi ise son zamanlarda programdaki reyting düşüşlerinden şikayetçi idi. Aynı zamanda programda sık sık öfkelenen Bülent Ersoy ise yarışmacıların duyarsız olmasından şikayetçi idi. Tüm bunlar üst üste gelince ünlü isim Bülent Ersoy programa veda etme kararı aldı. Şok haber bir anda sosyal medyada ilk sıralarda yer aldı.

Bülent Ersoy’un yerine Fatih Ürek!

Kuaförüm Sensin’in de bugün yaşanan şok gelişmeyle birlikte Bülent Ersoy’un jüri üyeliğinden ayrılma kararı herkeste şok etkisi yarattı. Yapım şirketi ise yeni sezon için Bülent Ersoy’un yerine hemen bir başka ünlü isimle anlaşmaya vardı. Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışma programını sunan ancak geçtiğimiz günlerde programdan ayrılan Fatih Ürek’in yeni dönemde Kuaförüm Sensin’de Bülent Ersoy’un yerine Jüri üyeliği koltuğuna oturacağı öğrenildi.

10-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar