Bülent Ersoy tepkilere aldırış etmedi 450 binlik kürk satın aldı

Bülent Ersoy tepkilere aldırış etmedi 450 binlik kürk satın aldı
Pahalı kürklerle gündeme gelen Bülent Ersoy, kürk sevdasından, hayvan severleri kızdırmaktan asla vazgeçmiyor. Ünlü şarkıcı bu sefer de tam 55 tilkinin katledilmesine sebep oldu.

Sivri diliyle sözünü esirgemeyen Bülent Ersoy zaman zaman tartışmaların odağında yer alıyor. Şarkıcılığının yanı sıra kürk düşkünlüğüyle bilinen Diva lakaplı Bülent Ersoy hayvan severleri bir kez daha kızdırdı. Dile kolay tam 450 Tl’lik kürk satın alan Bülent Ersoy yoğun tepkilere aldırış etmedi. İşte o tepkiler ve detaylar haberimizde.

Bülent Ersoy tepkilere aldırış etmedi 450 binlik kürk satın aldı

Hayvan severlerle girdiği polemik ve sivri diliyle yoğun tepkiler alan Bülent Ersoy gündemi bir kez daha meşgul etti. Yıllardır giydiği pahalı kürklerle gündeme gelen Bülent Ersoy, kürk sevgisinden ve hayvan severleri kızdırmaktan bir türlü vazgeçmiyor. Ünlü şarkıcı bu sefer de tam 55 tilkinin katledilmesiyle oluşan özel yapım bir satın aldı.

55 Tilki yok yere katledildi

Geçtiğimiz ay, üzerinde tilki kafalarının bulunduğu bir kürk satın alan ve kıyasıya eleştirilen Bülent Ersoy, bir kez daha kürk sevdasıyla gündeme geldi. Gelen eleştirilere aldırış etmeyen Diva lakaplı Bülent Ersoy, eski kürkünden sıkılmış olmalı ki özel tasarım bir kürk yaptırdı. Verdiği magazin haberleriyle dikkat çeken 2. Sayfa'nın Instagram hesabında yer alan habere göre, Ersoy, 4 ay önce bir kürk siparişi verdi. 'Rönar arjante' cins gümüş tilki kürkü eline ulaşan ünlü şarkıcı kürkünü giyerek mağazada pozlar verdi. Bülent Ersoy’un bu özel siparişi için 55 tilkinin katledildiği ve kürklerinin kullanıldığı öğrenildi. Bu özel tasarım paltonun fiyatı da dudak uçuklattı. Bir asgari ücretlinin 13 yıllık maaşına denk gelen kürkün fiyatı 450 bin TL.

Ben alıştım artık

Daha birkaç ay önce yine kürk satın almasıyla yoğun tepki çeken Bülent Ersoy eleştirilere kulak tıkamıştı. Tilki kafalı kürkü için eleştirilen Bülent Ersoy muhabirlere gülerek "Ben alıştım artık" cevabını vermişti. Kürk sevdalısı Ersoy'un gardırobunda 22 kürkü var ve piyasa değeri 2.5 milyon TL.

Hayvan severlerden tepki yağdı

400 bin TL değerindeki çantasıyla kombin yaparak mağazaya gelen ve yeni kürküyle poz veren Bülent Ersoy, olayın magazin haberlerinde yer almasıyla yoğun eleştiriye maruz kaldı. Sadece üzerindeki pırlantaların 10 milyon TL olduğu ünlü şarkıcı muhabirlerin "Hayvan severler size çok kızacak" demesi üzerine adeta tepkilerle dalga geçti. "Evet biliyorum, ama alıştım. Kürkleri açık artırma ile satıp Türkan Saylan Hanım'ın vakfına vereceğim. Epey yüklü bir miktar tutar"

Canlitv olarak topluma mal olan şarkıcıların biraz daha hassas olmalarını dile getiriyoruz.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar