Akrep dizisine bomba bir isim katılıyor

Akrep dizisine bomba bir isim katılıyor
Sevilen dizi Akrep'in kadrosu yeni isimlerle güçleniyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrolde olduğu Akrep dizisine bomba bir isim katılıyor!

Ekranların son dönemde en çok izlenen dizilerinden biri olan Akrep dizisi yeni isimlerle güçleniyor. Star Tv'de yayınlanan Akrep dizisi ünlü oyuncuları bir araya getirmişti. Tiyatro ve sinemanın başarılı ismi Demet Akbağ ve Evrim Alasya da Akrep dizisi oyuncuları arasında. 1441 Productions tarafından projelendirlen Akrep dizisine yeni bir isim daha katıldı. Akrep dizisinde mafya babası karakteriyle ünlü oyuncu Çağdaş Onur Öztürk katılıyor. Çağdaş Onur Öztük Akrep'te Ahmet karakterini canlandıracak.

Akrep dizisine yeni karakter

Akrep dizisi Star Tv'de perşembe akşamları yayınlanıyor. Farklı bir senaryoya sahip olan Akrep dizisi ilk bölüm itibariyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Akrep dizisinin başrolünde ise usta oyuncu Demet Akbağ'ın yer alması diziye ilgiyi daha da arttırdı. Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun gibi oyuncular Akrep kadrosunda yer alıyor. Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut da dizinin kadrosundaki oyuncular arasında. Küçük yıldız Ahsen Türkyılmaz da Ece karakteriyle Akrep'te yer alıyor. Başarılı bir oyuncu kadrosu olan Akrep dizisine son katılan isim ise Çağdaş Onur Öztürk oldu. Çağdaş Onur Öztürk mafya babası Ahmet karakterini canlandıracak.

Çağdaş Onur Öztürk kimdir?

Star Tv'nin sevilen dizisi Akrep'e yeni katılan Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 Sivas doğumludur. 41 yaşındaki başarılı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölüm mezundur. Öztürk daha sonra Anadolu Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Öztürk, 2011 yılında Kanal D'nin çok izlenen dizilerinden biri olan Kuzey Güney'de Barış karakterini canlandırmıştı. Çağdaş Onur Öztürk'ün yer aldığı dizi ve filmler şöyle;

Diziler

2008 Gazi

2008 Doğruluk Ekseni

2009 Sakarya Fırat

2011 Kuzey Güney

2013 Böyle Bitmesin

2014 Düşler ve Umutlar

2014 Aşktan Kaçılmaz

2015 Yazın Öyküsü

2016 Diriliş Ertuğrul

2016 Kış Güneşi

2018 Yuvamdaki Düşman

2018 Avlu

Sinema Filmleri

2014 Tut Sözünü

2015 Sarmaşık

2014 Kendine İyi Bak

2016 Aşk'ın 5 Hali

27-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar