Hazal Kaya ve Zeynep Bastık düeti sosyal medyayı salladı

Hazal Kaya ve Zeynep Bastık düeti sosyal medyayı salladı
Ünlü oyuncu Hazal Kaya ile şarkıcı Zeynep Bastık'ın performansı çok konuşulacak. Hazal Kaya ve Zeynep Bastık düeti sosyal medyayı salladı! İşte o anlar…

Hazal Kaya ve Zeynep Bastık düeti sosyal medyayı salladı. Ünlü isimler dijital platform Exxen'de bir araya geldi. Zeynep Bastık'ın hazırladığı programa katılan Hazal Kaya performansıyla herkesi büyüledi. Zeynep Bastık ve Konukları isimli programın 7. bölümünde Hazal Kaya konuk olarak yer aldı. Başarılı bir oyuncu ve anne olan Hazal Kaya'nın Zeynep Bastık'la yaptığı düet ise sosyal medyada en çok payalaşılanlar arasına girdi. Ünlü isimler takipçilerinden tam not aldı.

Zeynep Bastık ve Hazal Kaya'dan muhteşem performans

Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu ve yılbaşında yayına başlayan Exxen'de yapılan programlar arasında Zeynep Bastık ve Konukları programı da yer alıyor. Her hafta ünlü isimleri konuk alan fenomen isim Zeynep Bastık programları ile de dikkat çekiyor. Exxen'de 26 Şubat'ta yayınlanan programın 7. Bölümünde ise ünlü oyuncu Hazal Kaya vardı. Hazal Kaya ve Zeynep Bastık'ın samimi sohbeti izleyenleri hoş dakikalar yaşattı. Bastık ve Kaya'nın Sezen Aksu parçasını söylediği anlar ise çok beğenildi. Sezen Aksu'nun 'Çalkala Hadi Adamım' şarkısını söyleyen ünlü isimler hem eğlendi hem de eğlendirdi.

Hazal Kaya ve Zeynep Bastık performansı hayranlarını mest etti

Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın başrol oyuncusu Ali Atay'la evli olan Hazal Kaya bir süre oyunculuğa ara vermişti. Bebekleri Fikret Ali'yi büyütmek için setlere ara veren Hazal Kaya katıldığı programlarla sevenleriyle buluşuyor. En son Zeynep Bastık'ın programına katılan Hazal Kaya sohbeti ve söylediği şarkılarıyla beğeni topladı. Zeynep Bastık ve Hazal Kaya hayranlarını ekran başına toplayan programda ikilinin yaptığı düet ise sosyal medyada çok konuşuldu. Hazal Kaya'nın oyunculukta olduğu gibi şarkı söylerken ki performansı da hayranlık uyandırdı. Hazal Kaya ve Zeynep Bastık beraber 'Araftayım' şarkısını başarılı bir şekilde seslendirdi. Ardından Sezen Aksu'nun 'Çalkala Hadi Adamım' şarkısını eğleneceli bir şekilde seslendiren ünlü isimler sosyal medyada paylaşım rekoruna koştu.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar