Bülent Ersoy Tutuklanan Orkestra Üyelerinin Ailelerine Para Gönderdi

Bülent Ersoy Tutuklanan Orkestra Üyelerinin Ailelerine Para Gönderdi
Bülent Ersoy KKTC’de konser verdiği sırada sahte PCR testi kullanan ve tutuklanarak hapse mahkum edilen orkestra üyelerinin ailelerine beşer bin lira para gönderdi.

Son zamanlarda oldukça zor günler geçiren Bülent Ersoy magazin basını ve sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda başta Mustafa Keser’le olan tartışmaları, ardından babasını kaybetmesi ve son olarak da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşanan olaylar sebebiyle ünlü isim oldukça zor zamanlar geçiriyor. Bilindiği gibi ünlü şarkıcı KKTC’de konser vermek için buraya gitmiş ve orkestra ekibinin sahte PCR testi ile bu ülkeye girdikleri tespit edilmişti. Bunun üzerine Bülent Ersoy’un orkestrası KKTC’deki konsere polis kontrolünde katılmışlar ve konser sonrası tutuklanarak mahkemeye çıkarılmışlardı. Bülent Ersoy tüm bu zamanlarda iddialara göre orkestrası için herhangi bir çaba göstermemişti. Daha sonra kendisi Türkiye’ye dönen ve ancak orkestrası KKTC’de kalan ve buradaki mahkemenin kararı ile orkestradaki müzisyenler 1 ay ve orkestra şefi Onur Özelçağlayan ise 1.5 ay hapis cezasına çarptırılmış. Orkestra üyelerinin “hayatımızı mahvettin” diyerek tepki gösterdikleri Bülent Ersoy’un KKTC’de hapiste olan orkestra üyelerinin ailelerine para yardımı yaptığı öğrenildi.

5’er Bin Lira Yardım

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sahte PCR testi ile tutuklanan ve hapse mahkum edilen Bülent Ersoy’un orkestrasının üyeleri halen bu ülkede hapiste bunuyor. Ünlü şarkıcının orkestra üyelerini hapisten kurtarmak için gerekirse bütün servetini harcayacağı yönündeki vaadinin gerçekleştirilmemesi üzerine son mahkemede orkestra üyeleri Bülent Ersoy’a hayatınızı mahvettin diyerek tepki göstermişlerdi. Türkiye’ye dönen Bülent Ersoy’un halen KKTC’de hapiste olan orkestrasının üyelerinin Türkiye’de bulunan ailelerine 5’er bin TL maddi yardımda bulunduğu öğrenildi. Orkestra üyelerinin ailesinin ise para değil yakınlarının hapisten çıkmasını ve yanlarına gelmesini istedikleri öğrenildi.

Neler Yaşanmıştı?

28 Ağustos’ta KKTC’de konser vermek için giden Bülent Ersoy ve orkestrası burada konser verecekleri sırada yaşanan bir gelişmeyle şoke olmuşlardı. Çift aşı ve ayrıca PCR testi isteyen KKTC’de Bülent Ersoy’un orkestrası sahne PCR testi kullanmaktan dolayı tutuklanarak mahkemeye sevk edilmişler ve burada çıkarıldıkları mahkemede hapis cezasına çarptırılmışlardı. Orkestra üyelerinin bir ay orkestra şefi Onur Özelçağlayan’ın ise 1,5 ay hapse mahkum edildiği mahkeme sonrası orkestra üyeleri cezalarının infazı için hapse gönderilmişlerdi. Son olarak ise orkestra şefi Onur Özelçağlayan ve bir müzisyende koronavrüs tespit edilmiş ve bu kişilerin tedavisine başlanmıştı.

16-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar