Milli Sporcu Nagihan Karadere’den Samimi İtiraf

Milli Sporcu Nagihan Karadere’den Samimi İtiraf
Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve daha sonra konuk olduğu programlardaki itiraflarıyla günden olan Nagihan Karadere’den çarpıcı açıklamalar geldi.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve burada gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan milli atlet Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda anlattıklarıyla bir anda gündem oldu. Ünlü atlet programda birbirinden ilginç ve çarpıcı itiraflarda bulunurken herkesi bu itiraflarla şaşırtmayı başardı. Survivor’da gösterdiği performans kadar fit vücuduyla da dikkatleri çeken ünlü atlet Nagihan Karadere programda samimi itiraflarda bulundu ve “bekar bir kadın olarak çok talibim var” ifadelerini kullanarak herkesin ağzını açık bıraktı. Ünlü ve başarılı atlet Nagihan Karadere’nin itirafları ise sosyal medyada ve magazin basınında gündem oldu.

Erkekler Olgun Kadın Seviyor

Survivor’da gösterdiği başarı performansla herkesin dikkatini çeken ve takdirini kazanan milli atlet Nagihan Karadere katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nagihan Karadere  “buradan erkeklere sesleniyorum eşlerinize, sevgililerinize sahip çıkın. Fizik güzelliği önemli değil gelip geçici. Mesela ben kaslı erkek sevmiyorum. Fazla egolu oluyorlar. Bütün dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar. Biz spor yaparken sadece kasları şişiriyorduk. Okumaya eğitime vakit bulamıyorduk. Şimdi gençleri görüyorum, eğitime de spora da ağırlık veriyorlar. İşime odaklıyım şu aralar, ama çok talibim var inanılmaz. Paylaşılmayan bir kadın oldum. Hayatımda bu kadar ilgi görmedim. Saplantılı insanlara da denk geldim. 38 yaşındayım böyle ilgi alaka görmedim. İlgi gösterenlerin belli bir yaşı yok. Erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyorlar galiba, yaş aldıkça talibim arttı” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu itirafları ve açıklamaları magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu.

Nagihan Karadere Kimdir?

Adını Survivor yarışmacısı olarak duyuran ve daha sonra katıldığı programlardaki açıklamalarıyla herkesin tanıdığı bir isim haline gelen ünlü atlet Nagihan Karadere 27 Aralık 1984 yılında Kadirli’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Fenerbahçe’de atletizm alanında eğitimini tamamlayan Nagihan Karadere daha sonra milli atlet olarak yarışmacılara katılmıştır. Ulusal ve uluslar arası arenada pek çok madalya kazanan ve ülkemizin adını tüm dünyada duyuran ünlü isim 2016 yılında katıldığı Survivor’da ünlüler takımında yarışmış ve burada beşinci, 2018’de katıldığı Survivor All Star’da ise ikinci olmuştur.

16-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar