Erkan Kolçak Köstendil Yeniden Ekranlara Dönüyor

Erkan Kolçak Köstendil Yeniden Ekranlara Dönüyor
Çukur dizisinin başarılı başrol oyuncularından olan Erkan Kolçak Köstendil yakında yeni projesi ile hayranlarının karşına çıkacak.

Show Tv’nin ekranlara geldiği ilk günden beri sevilen tutkuyla izlenen dizisi Çukur, oyunculuk performanslarında etkili bir yapım oldu. Oyuncuların üstün başarısı ve senaryosunun hız kesmeden her bölümü ile seyircisini ekran başında tutmayı başaran yapımlardan biri oldu. Çukur dizisinde en az Yamaç Koçavalı kadar fenomen olan Vartolu Sadettin karakteri ile izleyenleri ve hayranlarını mest eden Erkan Kolçak Köstendil kariyerinde önemli noktaya da adım atmış oldu.

Çukur dizisinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu baba olmasının ardından dizinin 4. Sezonun da bir süre setlerden uzak kalarak ailesi ile vakit geçirmek istemişti. Başarısı ile göz doldurmayı başaran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil 4 sezon Çukur’da rol almasının ardından setlerde çok yorulduğunu ve ailesine vakit ayırmak istediği için gelen proje tekliflerini kabul etmiyordu.

Ünlü ve başarılı oyuncu hayranlarının isteğini bir nebze de olsa yanıt verdi. Kendisine gelen sinema filmi teklifini kabul ederek yeniden setlere dönüş yapacak. sonunda bir projeyi kabul etti. Ünlü oyuncunun hayranları daha uzun süreli diziler de ekranlarda görmek istese de Erkan Koçak Köstendil sinema filmini kabul etti.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Bandırma Füze Kulübü sinema filminin yapımcı koltuğunda Mustafa Uslu’nun oturduğu, yönetmeliğini ise Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği film yakında çekimlere başlayacak.  Erkan Kolçak Köstendil’in rol alacağı Sinema filminin çekimleri 26 Ekim’de Mudanya’da başlanması bekleniyor.

Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde Erkan Kolçak Köstendil dışında birçok ünlü isim bir araya gelecek. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil filmde Çingene Necati karakterine hayat verecek. Oyuncunun beklenenin aksine çok farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor.

Bandırma Füze Kulübü sinema filminin başrolünde Alina Boz ile Deniz Can Aktaş’ın yer alıyor. Sinema filmi için bir araya gelen isimler; Alican Yücesoy, Selen Öztürk, Aslı Bekiroğlu, Büşra Develi, Bahtiyar Engin, Altan Erkekli, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan, Ahmet Saraçoğlu, Atay Yıldız ve Nizam Namidar bulunuyor. Kısa süre sonra vizyona girecek olan filmin müziklerini Yıldıray Gürgan seslendiriyor olacak. Filmin çekimleri ise Mudanya başlayarak, Seferihisar ve Foça’da devam edecek. Bandırma Füze Kulübü yakında sinemalarda izleyenleri ile buluşacak.

 

16-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar