Bülent Ersoy'a koroanvirüs şoku!

Bülent Ersoy'a koroanvirüs şoku!
Konserlerine başlayan Diva lakaplı şarkıcı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne konser vermek için gitti. Konser için Ercan Havalimanı’na gelen orkestra ekibi ise büyük şok yaşadı.

Konser için Kıbrıs'a giden ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'a koronavirüs testi şoku, sosyal medyaya bomba gibi düştü. PCR testi için havaalanında bekletilen ünlü şarkıcının yaşadığı şok neydi? Ünlü şarkıcının yaşadığı şok haberimizde. Şimdi detaylar

Bülent Ersoy'a koroanvirüs şoku!

Pandemiden sonra konserlerine başlayan Diva lakaplı şarkıcı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne konser vermek için gitti. TV100'de yer alan habere göre; Ersoy’un konseri için Ercan Havalimanı’na gelen orkestra ekibi büyük şok yaşadı. Yapılan kontrollerde korona tedbirleri kapsamında yapılan PCR testlerinin sahte olduğu anlaşıldı. Havalimanı görevlileri PCR testlerinin sahte olması üzerine ‘Diva’ lakaplı Bülent Ersoy’un orkestra ekibini tam 8 saat havalimanında bekletildi.

Ekibine kavuşamadı

Ercan Havaalanı'nda ekibine yapılan PCR testleri sahte çıkan Bülent  Ersoy ise 3 gün önce Kıbrıs'a gitmişti. Kendi yaptırdığı testle 3 gün önceden Kıbrıs’a giriş yapan Bülent Ersoy, 3 gündür ekibinin yolunu gözlese de emeline ulaşamadı. Bu arada orkestra ekibinin testlerini ise otel yönetiminin ayarladığı iddia edildi. Tam 8 saat havaalanında bekletilden orkestra üyelerine yeniden test uygulandı. Ekip, negatif sonuç çıkmadan ülkeye giriş yapamadı. Gelişmeleri takipçileirmizle paylaşacağız.

Bülent Ersoy Kimdir?

1952 İstanbul doğumlu Bülent Ersoy, küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi aldı. İstanbul Konservatuvarına devam eden Ersoy, Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstadlardan özel dersler aldı. Düzenlenen ses yarışmasında birinciliği kazanan Bülent Ersoy, 1971 yılında ilk 45’liği Lüzûm Kalmadı ile müzik kariyerine başladı.12 Eylül darbesiyle sahne yasağı alan sanatçı, 1988 tarihinde yeniden başladığı müzik hayatına 30 albüm sığdırdı. Klasik şarkılar alanında gelmiş geçmiş en ünlü yorumcular arasında yer alan Diva lakaplı saantçı, sayısız ödül kazandı. Japonya’da ses laboratuvarlarında yapılan testler sonucu ‘yüzde yüz kusursuz’ bulundu ve 1997 yılında ‘Uluslararası Montu Merid Müzik Doktoru’ unvanıyla ödüllendirildi.

Rol aldığı bazı yapımlar

1976 Sıralardaki Heyecan (sinema)                   

1978 İşte Bizim Hikayemiz (sinema)

1980 Beddua (sinema)
1981 Şöhretin Sonu (sinema)
1985 Tövbekar Kadın (sinema)
1986 Efkarlıyım Abiler (sinema)
1988 Biz Ayrılamayız (sinema)
2007-2009 Popstar Alaturka (televizyon)
2013-2014 Bülent Ersoy Show (televizyon)
2015 Bu Tarz Benim (televizyon)
2017 Dünya Güzellerim (televizyon)

29-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar