Hercai Dizisi Ulusal Kanallarda

Hercai Dizisi Ulusal Kanallarda
Atv ekranlarında 3 sezon boyunca başarılı bir şekilde devam eden Hercai dizisi artık yurtdışında açık kanal da yayınlanacak

Atv ekranlarında izlediğimiz Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı Hecai dizisi 3 sezon boyunca milyonlarca hayranını ekran başına toplamayı başardı. Atv kanalının en iyi projelerinden birisi olan  Hercai dizisi, başrol oyuncularının da geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Başrol oyuncuları  Ebru Şahin ve Akın Akınözü, büyük çıkış yaparak sadece ülkemizde değil, yurt dışınada isimlerini duyurdular. Atv ekranlarında yayınlamaya başlayan Hercai dizisinin birçok ülkede yayınlanması Türk dizilerinin önemli başarıları arasında yer aldı. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, bir konuya dikkat çekti. Türk dizileri yurt dışında genelde paralı kanallarda belirli bir kitleye hitap edebiliyordu.

Hercai Dizisi İlk Örnek 

Güçlü bir çıkış yaparak ismini duyuran Hercai dizisi açık kanalda yayınlanacak. Sina Koloğlu, bu konudaki bilgilerini şu sözlerle dile getirdi; Bizim Türk dizileri dünyada genelde ‘paralı kanallarda’ yer alıyor. Yavaş yavaş ulusal kanalların prime-time kuşaklarında olmaya başladı. İspanya’da çok başarılı örneklerden sonra şimdi Güney Amerika pazarında benzer örnekler yerini almaya başladı. ‘Hercai’ dizisi ilk örnek. Arjantin’in önemli altı ulusal kanalında biri olan Telefe kanalında başlıyor. ‘Hercai’, Meksika’nın önemli kanalı İmagen TV ve Latin dilinde yayın yapan ABD ‘Telemundo’ kanalının yayınlarında yerini almıştı.”

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak dâhil olduktan sonra Hercai dizisinde başrolü üstlendi. Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile bir çok kalbe dokunarak izleyenleri mest etti. İsmi sadece Türkiye ile sınırlı kalmayarak yurt dışında bir çok kişiye adını duyurmuş oldu.

Akın Akınözü Kimdir? 

Akın Akınözü, 2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmış, 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş olan Akın Akınözü daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır. Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veriyor.

29-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar