Haluk Levent'ten flaş karar Nereye yerleeşcek?

Haluk Levent'ten flaş karar Nereye yerleeşcek?
Yaptığı albümler kadar AHBAB platformuyla dikkat çeken ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından flaş kararını ve gerekçesini bildirdi.

"Nerde bir muhtaç varsa ahbabı biziz" sloganıyla yardıma koşan ve ulaştığı kişilerin yüzünü güldüren usta şarkıcı Haluk Levent'ten flaş karargeldi. Hayranları Türkiye'den ayrılacak olan usta sanatçının nereye yerleşeceğini merak ediyor. Sosyal medyaya bomba gibi düşen gelişme üzerine herkes soruyor, ünlü şarkıcı Haluk Levent neden ülkesinden ayrılacak ve nereye yerleşecek? Şimdi detaylar

Haluk Levent'ten flaş karar Nereye yerleşecek?

Kurucusu olduğu AHBAP platformunda yaptığı yardım ve paylaşımlarla 7'den 77'ye herkesin gönlünü fetheden ünlü sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şok eden kararını bildirdi. İşte o karar: ""Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurt dışına yerleşiyorum" 

Neden bu kararı aldı?

Yaptığı albümler kadar AHBAB platformuyla dikkat çeken ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından kararını ve gerekçesini şu cümlelerle bildirdi. Kurucusu olduğu AHBAP’taki görevi devredeceğini deklare eden Haluk Levent, şu ifadeleri kullandı: "Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurt dışına yerleşiyorum. AHBAP üyeliğim devam edecek. AHBAP'ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana."

Haluk Levent Kimdir?

1968 Adana doğumlu şarkıcı lise mezunudur. Birkaç üniversite bölümünü kazansa da maddi sıkıntılardan dolayı okuyamadı. Ticarette de başarılı olamayan Haluk Levent, şehir şehir dolaşıp yollarda şarkı söyledi. Yardıma muhtaç insanlar için sokak sokak dolaşıp şarkı söyledi ve topladığı yardımlarla ses getirdi. 1992 yılında İstanbul'a gelen Levent, çıkardığı ilk albüm olan Yollarda albümüyle Anadolu rock müziğin ikinci yükseliini sağladı. İkinci albümü “Bir Gece Vakti” bir milyonluk satışla rekor kıran Haluk Levent, 3. Albümü “Arkadaş” albümüyle dünya standartlarını yakaladı. Bir ara cezaevinde kalan sanatçı, askerlik yaparken 81 ilde konserler verdi. Ulusal felaketlerde yaptığı gönüllü faaliyetlerle ve çevre sorunlarına karşı duyarlılığıyla ön plana çıkan Haluk Levent, çevreye zarar verdiği söylenen projeler aleyhine davalar açtı. Sahnede aralıksız 12 saat şarkı söyleyerek rekor kıran Haluk Levent, 12 albüm, bin konser, iki kitap yüzlerce ödül, 2 ardım konserleri, iki rekor konser, onlarca çevre davası ile adından söz ettirdi.

29-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar