Hakan Taşıyan’dan İlk Açıklama: Dualarınıza İhtiyacım Var Gönül Dostlarım

Hakan Taşıyan’dan İlk Açıklama: Dualarınıza İhtiyacım Var Gönül Dostlarım
Fantezi müziğin sevilen isimlerinden Hakan Taşıyan bugün sosyal medya hesabından sevenlerine ve takipçilerine bir paylaşımda bulundu ve dua istedi.

Uzun süredir Ankara Şehir hastanesinde tedavi gören fantezi müziğin usta isimlerinden şarkıcı Hakan Taşıyan’ın tedavisine yoğun bir şekilde devam ediliyor. Karaciğer ve böbrek yetmezliği bulunan ve mutlaka nakil gereken şarkıcı Hakan Taşıyan’ın durumunun ise her geçen gün daha da kritik hale geldiği öğrenildi. Son olarak böbrek konusunda kız kardeşinin böbreğinin uyumlu olduğu ancak karaciğer konusunda uygun donör’ün bulunmadığı öğrenilirken bugün şarkıcı Hakan Taşıyan’dan sevenlerine bir mesaj geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı sevenlerinden dua istedi. Halen tedavisine devam edilen ünlü ismin ne zaman organ nakli olacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Dualarınıza İhtiyacım Var!

Fantezi müziğin ünlü isimlerinden Hakan Taşıyan yaklaşık 1 yıldır hastanede tedavi görüyor. Ünlü isim karaciğer ve böbrek yetmezliği şikayetiyle kaldırıldığı hastanede uzun zamandır gerekli organ naklinin yapılmasını beklerken ne yazık ki bu konuda beklenen haberler gelmedi. Böbrek yetmezliği için birinci dereceden akrabalarından alınan örnekler sonrası şarkıcının kız kardeşinin böbreğinin uygun olduğu örenilirken aynı iyi haber ne yazık ki karaciğer konusunda gelmedi. Halen uygun karaciğer için donör bulunamazken ünlü isim bugün sevenlerine sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Ünlü isim paylaşımında “dualarınıza ihtiyacım var gönül dostlarım. Tekrar görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım bir anda günden olurken ünlü ismin sevenleri şarkıcının paylaşımına binlerce beni ve iyi dileklerle yanıt verdi.

Büyük Bir Mücadele Veriliyor!

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan’ın yakın arkadaşlarından radyo program yapımcısı Hakan Yılmaz süreçle ilgili bilgi verirken “hakan kardeşim belli dönemlerde diyaliz ünitesine giriyor. Ayrıca kendisini stabil tutmak için mideden su boşaltma yöntemiyle büyük bir mücadele veriliyor. Karaciğer ve böbrek fonksiyonlarındaki durumdan dolayı acil olarak nakil bekliyor. Şu anda beklemedeyiz. Böbreğini kız kardeşinden alacaklar. Ancak karaciğer nakli ile gerçekleşeceği için bekliyoruz. Ayrıca 0rh+ ve Brh+ kan grubundaki kişilerden karaciğer alınabiliyor. Ailesindeki tüm yakınlarının kontrolleri yapıldı ancak hiçbirinin dokusu uyuşmadı. Kendisi ailesiyle görüşüyor. Konuşmasında herhangi bir sıkıntı yok. Bu konuda hastanemiz çok iyi” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı için uygun karaciğer bulunması beklenirken, organ naklinin ancak hem karaciğer ve hem de böbreğin hazır olmasıyla mümkün olacağı öğrenildi.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar