Bülent Ersoy'dan şok hareket

Bülent Ersoy'dan şok hareket
En son gittiği mağazada saatlerce vakit geçiren Türk Müziği’nin güçlü sesi 5 desenin yer aldığı tüm kumaş toplarını sardırarak 250 metrelik saf ipek kumaşların sahibi oldu.

Giyim kuşamıyla, takı ve süsleriyle devamlı gündem olan Bülent Ersoy’un en son yaptığı alışveriş niçin gündem oldu? Bülent Ersoy gittiği giyim mağazasında ne kadar vakit geçirdi? Ersoy’un aldığı kumaşların cinsi nedir? Ünlü sanatçı aldığı kumaşlara toplam ne kadar bir ücret ödedi? Bülent Ersoy kimdir? Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ve yaptığı kumaş alışverişi ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar....

Bülent Ersoy'dan şok hareket

 Ünlü sanatçı Bülent Ersoy 5 saate yakın kaldığı bir mağazadan 250 metre kumaş alarak yne gündemin en tepesine oturdu. 250 metrelik saf ipek alan Ersoy “kimseyle pisti olmam” diyerek aynı kumaştan başkasının önüne geçmek için mağazadaki bütün kumaşı satın aldı. 250 metrelik saf ipek kumaş için 600 bin TL ödeyen Bülent Ersoy kumaş için neredeyse 2. El bir otomobil ücreti ödedi.

Ünlü sanatçı 5 top ipek kumaş satın aldı.

Giyim tarzı, takıları, tırnakları ile ilgi çeken Ersoy’un bu harcamaları birçoklarının tepkisini çekse de ünlü sanatçı bu alışkanlıklarından asla taviz vermiyor. En son gittiği mağazada saatlerce vakit geçiren Türk Müziği’nin güçlü sesi 5 desenin yer aldığı tüm kumaş toplarını sardırarak 250 metrelik saf ipek kumaşların sahibi oldu.

Bülent Ersoy kimdir?

9 Haziran 1952 İstanbul doğumlu olup aslen Malatyalı’dır. Diva lakabı ile bilinen şarkıcının gerçek adı Bülent Erkoç’tur. Küçük yaşlarda müziğe merak salan Ersoy 2 ay İstanbul Konservatuvarı’na devam etmiştir. Melahat Pars, Rıdvan Aytan gibi isimlerden özel ders aldı. İlk defa 1970’de Üsküdar’da Özlem Aile Gazinosu’nda sahne aldı. 1971 de ilk 45 liğini çıkardı. 1980 darbesi ile 8 yıl sahnelerden uzak kaldı. 1981 de cinsiyet değiştirerek kadın oldu.Kadın nüfus cüzdanını 1988 de aldı. Yüzlerce konser veren Ersoy Popstar Alaturka şarkı yarışması jürieri arasında yer aldı. 1997’de çıkardığı Mazaallah albümü büyük ses getirdi. Daha sonra 2002’de Canımsın ve 2011’de Aşktan Sabıkalı albümlerini çıkardı. Halem faal müzik hayatını sürdüren sanatçı dünya çapındaki konserleri ile de büyük ses getirmiştir.

20-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler