Hudutsuz Sevda Dizisinden İlk Kare Geldi

Hudutsuz Sevda Dizisinden İlk Kare Geldi
Eylül yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan intikam dizisi Hudutsuz Sevda’nın başrol oyuncuları bir araya geldi.

Yeni yayın dönemi hazırlıklarını sürdüren kanallar iddialı yapımları seyirciyle buluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. Yapım şirketleri aracılığı ile birbirinden çarpıcı projelerin hazırlığını sürdüren kanallar bu günlerde yeni yayın dönemi ekrana gelecek diziler için son hazırlıklarını yapıyor. Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve kadrosunda iki genç ve başarılı oyuncuyu buluşturan Hudutsuz Sevda adlı dizisinin de son hazırlıkları ve castı üzerinde yoğun bir çalışma yürütülüyor. Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak aşk ve intikam türündeki dizinin başrolünde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş bir araya geliyor. Kadrosunda başka ünlü isimlerinde olduğu dizi 15 Ağustos tarihinde sete çıkarak çekimlere başlayacak. Dizinin yapım şirketi iddialı projesinin ise başrol oyuncularının yer aldığı ilk kareyi de yayınladı.

İlk Kare Geldi

Fox Tv ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek yeni dizilerden biri olan gençlik ve aşk dizisi Hudutsuz Sevda dizisinin son hazırlıkları çalışılıyor. Yönetmen koltuğunda A. Murat Öztürk’ün yer aldığı dizinin ilk bölümleri Karadeniz bölgesinde çekilecek ve dizi daha sonra İstanbul’a taşınacak. Dizinin Yapım şirketi Med Yapım dizinin başrol oyuncular8ının birlikte olduğu bir kareyi paylaşarak ilk kareyi yayınlamış oldu. Med Yapım paylaşımının altına “yeni sezonda aşkı buluyoruz. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in başrollerini paylaştığı Hudutsuz Sevda çok yakında FOX ekranında” ifadelerini kullandı. Şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşılan dizi Bahadır Özdener ve Fatih Aksoy ortaklığında çekilecek.

Yakında Sete Çıkıyor

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren Hudutsuz Sevda iki başarılı yapımcıyı bir araya getiriyor. Fox Tv ekranında yayınlanacak ve eylül yayın döneminin iddialı yapımları aras8ında yer alması beklenen dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş’a ek olarak usta isimler, Mesut Akusta ve Esra Dermancıoğlu da yer alacak. Dizinin oyuncu castı için halen çalışmalar devam ediyor. Eylül ayında seyirciyle buluşacak dizinin önümüzdeki ayın ortalarında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. Dizinin ilk bölüm çekimlerinin Karadeniz’de gerçekleştirileceği ve daha sonra çekimlerin İstanbul’da devam edeceği öğrenildi.

20-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar