Bülent Ersoy’un Acı Günü: Annesini Kaybetti!

Bülent Ersoy’un Acı Günü: Annesini Kaybetti!
Türk Sanat Müziğinin Usta sesi Diva lakaplı Bülent Ersoy annesini kaybetti. Bir günde önce arkadaşını ardından annesini kaybeden Bülent Ersoy iki kere aynı acıyı yaşadı.

Türk Sanat Müziğinin usta seslerinden, kendine has stili ve yorumuyla yıllardır gönüllerde taht kuran ve her yaptığı, her söylediği olay olan Bülent Ersoy bir günde iki büyük acıyı yaşadı. Usta sanatçı Bülent Ersoy çok yakın arkadaşı modacı Nur Yerlitaş’ın ardından aynı gün içerisinde bu sefer de annesini kaybetti. Usta yorumcu Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz dün akşam geç saatlerde hayatını kaybetti. Haberi Bülent Ersoy’un Danışmanı Arzu Acay instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Böylece Bülent Ersoy bir gün içerisinde iki büyük kayıpla sarsıldı. Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz İstanbul’daki evinde akşam geç saatlerde hayatını kaybetti. Necla Poyraz kimdir, neden hayatını kaybetti işte tüm bu soruların cevabı!

Diva Annesini Kaybetti!

Türk Sanat Müziği dendimi akla ilk gelenlerden olan ve Diva olarak adlandırılan usta yorumcu Bülent Ersoy bir günde iki kaybı birden yaşadı. Diva önce çok yakın arkadaşı olan Nur Yerlitaş’ın kaybını yaşadı ve onun acısını derinden hissetti ardından da annesini kaybetti ve acısı ikiye katlandı. Usta Yorumcu Bülent Ersoy’un annesinin vefat haberini Diva’nın danışmanı Arzu Acay instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Paylaşımında Acay “Necla Hanım Teyzeyi kaybettik. Bülent Ersoy annesini kaybetti. Acımız çok büyük. Diva’m içim iki kere yandı” ifadelerini kullandı. Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz akşam geç saatlerde İstanbul’daki evinde hayata veda etti. Daha önce kalbindeki sorunlar nedeniyle hastanede yoğun bakımda tedavi gören Necla Poyraz’ın hayatını neden kaybettiğine dair bilgi henüz edinilemedi. Böylece usta yorumcu Diva, Bülent Ersoy iki büyük kaybı bir günde yaşayarak adeta büyük bir sınavla baş başa kaldı.

Bülent Ersoy’un Annesi Necla Poyraz Kimdir?

Kendine has stili ve şarkılara kattığı yorumla Diva lakabını alana ve bunu da sonuna kadar hak eden Usta Yorumcu Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz Fikret Koç ile evlenmiş ve bu evlilikten Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 yılında dünyaya gelmiştir. Bu olayı bir röportajında anlatan Necla Poyraz “Evliliğimiz büyük bir aşk sonunda oldu. Fikret hemen çocuk istedi. Bülent’in dünyaya gelişi bile kolaydı. Dün gibi hatırlıyorum. Cumartesi günü saat 05.00’da sancım tuttu. Ezan okunuyordu, Bülent doğdu” ifadelerini kullanmıştır. İstanbul’daki evinde hayata veda eden Necla Poyraz Hanımefendiye bizde canlitv.com ailesi olarak Allah’tan rahmet ve başta Bülent Ersoy olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar