Bülent Ersoy’un Babası Hayatını Kaybetti

Bülent Ersoy’un Babası Hayatını Kaybetti
Son olarak Mustafa Keser’in açıklamalarıyla magazin basınında gündem olan ünlü isim Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç bugün hayata veda etti.

Magazin ve sosyal medyanın en ünlü isimlerinden biri olan ve hemen her gün bir olayla ya da haberle gündemde yer alan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden ve büyük bir üzüntü yaşayan Bülent Ersoy bugün de babasını kaybetti. Son olarak Mustafa Keser’le hazırladığı programın yayından kaldırılmasıyla gündem olan ve Mustafa Keser’in hakkında büyük suçlamalar da bulunduğu Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç geçtiğimiz ay düşerek hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Kalça kemiği kırılan Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç’un tedavisi devam ederken ne yazık ki bugün kötü haber geldi. Ünlü ismin babasının bu sabah hayata veda ettiği öğrenildi. Haberi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin anne acısının ardından baba acısı da yadı.

Bülent Ersoy’un Acı Günü

Geçen sene annesini kaybeden ünlü isim Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç bu sabah hayata veda etti. Ünlü ismin Babası Fikret Erkoç geçtiğimiz Eylül ayında düşerek kalça kemiğini kırmış ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Ünlü ismin babasının tedavileri devam ederken bu sabaha hayata veda ettiği öğrenildi. Bülent Ersoy, danışmanının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı paylaşarak sevenlerine babasını kaybettiğini duyurdu. Ünlü ismin danışmanı paylaşımında “patronum Bülent Ersoy’un babası Fikret Bey amca hakkın rahmetine kavuşmuştur” ifadelerine yer verildi. Pek çok seveni ve arkadaşı Bülent Ersoy’a başsağlığı mesajlarıyla destek verdi. Ünlü ismin babasını kaybetmenin derin acısını yaşadığı öğrenildi.

Geçtiğimiz Yılda Annesini Kaybetti

Bugün babasını kaybeden magazin ve sosyal medyanın en ünlü isimlerinden olan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy geçtiğimiz sene de annesini kaybetmiş ve bu kaybı ünlü şarkıcıyı uzun süre sarsmıştı. Annesi Necla Poyraz’ı kaybeden şarkıcı Bülent Ersoy yaptığı açıklamada “annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah” ifadelerin kullanmıştı. Biz de Ünlü şarkıcının babasına Allah’tan rahmet başta Bülent Ersoy olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar