Yasemin Sakallıoğlu İsyan Etti

Yasemin Sakallıoğlu İsyan Etti
Sosyal medya fenomeni, oyuncu ve komedyen olan ünlü isim Yasemin Sakallıoğlu ile bir takipçisi arasında sosyal medya hesabı üzerinden tatsız olaylar yaşandı.

Sosyal medya ortaya çıktığı ve ünlü isimlerin takipçileri bu isimlere çok kolay ulaşmaya başladığından beridir sık sık karşı karşıya geliyorlar. Ünlü isim ile hayranları arasında yaşanan bu tartışmalar, öfkeler sık sık magazin basını ve sosyal medyanın da gündemine geliyor. Daha çok takipçilerin ünlü isimler hakkında yaptıkları yorumlarla başlayan bu karşılıklı tartışmaya bugünlerde bir yenisi daha eklendi. Ünlü komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu ile sosyal medyadan kendisini takip eden bir hayranı arasında istenmeyen bir tartışma yaşandı. Ünlü isim Yasemin Sakallıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden kendisine “zayıflasan güzel kızsın” diyen bir takipçisinin bu ifadeleri karşısında adeta isyan etti ve o da yine sosyal medya hesabı üzerinden manifesto niteliğinde bir paylaşımda bulundu.

Sert Sözlerle Cevap Verdi

Ünlü oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu ile bir takipçisi arasında sosyal medyada bir tartışma yaşanıyor bu günlerde. Takipçisinin “zayıflasan güzel kızsın aslında” demesi üzerine Yasemin Sakallıoğlu bu kişiye cevap verdi. Sakallıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert sözler kullandı. Yasemin Sakallıoğlu paylaşımında “birine ay zayıflasan çok güzel kızsın deyince iyilik etmiş olmuyorsunuz. Kilosu olan kilolu olduğunu başkası söyleyince öğrenmiyor. Kimseye bunun haberini vermenize gerek yok. 3-5 kilo veren herkese sen de zayıfla deme hakkına sahip oluyor birden. Bu ülkenin yeterince diyetisyeni var. Patavatsızlığınızla kimin nasıl görünmesi gerektiğine karar vermeye çalışmayı bırakın olur mu? Çünkü bu ülkede birçok kadın duygusal açlık çekerken bir de etrafından yiyeceği mobinge ihtiyaç duymuyor. Yeterince tokuz yani” ifadelerini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Ünlü sosyal medya fenomeni, oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim ilk önce bankacılık yapmaya başlamıştır. Yasemin Sakallıoğlu daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek bu alanda üniversite eğitimi almış ve ardından da daha sonra tiyatro ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Yasemin Sakallıoğlu’nun ilk rol aldığı yapım Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Daha sonra oyuncu Zenga adlı filmde rol aldı.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar