Son Yaz final mi yapıyor?

Son Yaz final mi yapıyor?
Ekranın sevilen dizilerinden Son Yaz final mi yapıyor? Ali Atay, Birce Akalay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın rol aldığı Son Yaz'dan kötü haber geldi.

Yeni sezonla birlikte başlayan yeni diziler reyting yarışına dahil olurken büyük bir mücadele veriliyor. Ekranın iddialı dizilerinden Son Yaz için de bu zorlu mücadele olumsuz sonuçlandı. Son Yaz geçen sezon yakaladığı başarıyı daha fazla sürdüremedi. Son Yaz, yeni sezonda kadroya dahil olan güçlü isimlere rağmen reyting yarışında geride kaldı. Fox Tv'de yayınlanan O3 Medya imzalı Son Yaz için de final kararı alındı. Son Yaz final tarihi de açıklandı. Son Yaz'la ilgili final kararı ise sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Son Yaz final yapıyor.

Son Yaz ne zaman final yapıyor?

Fox Tv'nin sevilen ve başarılı dizilerinden biri olan Son Yaz'dan takipçilerini üzen haber geldi. Ali Atay, Birce Akalay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolleri paylaştığı Son Yaz dizisinin final tarihi ekibe ve sosyal medya hesaplarından seyirciye duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre Son Yaz 26. Bölümde final yapacak. Son Yaz dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından final kararı 'Hoşça Kalın' notuyla paylaşıldı. Yapılan açıklamada, "Bir sabah güneşi ile Ege'de başlayan Son Yaz yolculuğumuz, sizlerle gerçek bir evrene dönüşürken bizi baştacı ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. 26. Bölüm itibariyle hikayemizi sonlandırırken hep güzel anılarınızda kalacağımıza eminiz. 'Unutmayın anahtar hep saksının altında' Selametle…" ifadeleri kullanıldı.

Son Yaz ekrana veda etmeye hazırlanıyor

O3 Medya projesi olan Son Yaz ilk sezonda büyük bir başarı yakalamıştı. Birçok oyuncusu değişen Son Yaz Birce Akalay gibi güçlü isimleri yeni sezonda kadrosuna dahil etmişti. Yeni bir kadroyla yeni sezona iddialı başlayan Son Yaz 2. Sezonda beklenen reyting oranına ulaşamadı. Yeni dizilerin de başlamasıyla zorlaşan reyting mücadelesini kaybeden Son Yaz için de final kararı verildi. Sevilen dizi Son Yaz 25. Bölümüyle 8 Ekim Cumartesi günü yayında olacak. Final için geri sayımı başlayan Son Yaz 26. Bölümde (15 Ekim Cumartesi) ekrana veda edecek.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar