Bülent Polat “Kuruluş Osman” dizisinden ayrıldı

Bülent Polat “Kuruluş Osman” dizisinden ayrıldı
5. sezonunda izlenme oranlarında ilk sıraları kimselere kaptırmayan atv'nin Kuruluş Osman dizisinden üzücü bir haber geldi. Diziye yeni dahil olan Bülent Polat diziden ayrılıyor.

Kuruluş Osman dizisine 134. Bölümünde dahil olan Bülent Polat diziden ayrılmaya karar verdi. Daha önce Ateş Kuşları dizisinden bir anda Kuruluş Osman dizisine transfer olan Polat dizide Osman Bey’e gizli düşmanlık yapan Üstat Gera karakterine hayat veriyordu. Rolünü başarı ile canlandıran oyuncun ayrılması takipçileri tarafından üzüntü ile karşılandı.

Bülent Polat “Kuruluş Osman” dizisinden ayrıldı

Atv’nin izlenme rekorları kıran dizilerinin başında gelen Kuruluş Osman dizisinde Üstat Gera karakteri ile yer alan Bülent Polat diziye veda etti. Daha birkaç önce Ateş Kuşları dizisinden ayrılarak Kuruluş Osman dizisine dahil olan Bülent Polat canlandırdığı Üstat Gera karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Hayatını Çanakkale’de sürdüren oyuncunun diziden kendi isteği ile ayrıldığı ifade edildi. 

Germiyanoğulları oğullarına Holofira’yı istiyorlar

Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisinin 142. Bölümünde Bülent Polat’ın diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Ateş Kuşları dizisinde Doktor Feza karakterine hayat verirken aynı yapım şirketinin başka bir dizisi olan Kuruluş Osman’a transfer olmuştu. Germiyanoğulları Ailesi, teyzesi Olivia’dan Holofira’yı isterler. Stratejik bir evliliği düşünen Germiyanoğulları’ndan Saadet Hatun, Olivia’ya Holofira’yı ne kadar çok sevdiklerini zira onun çok iyi yetiştirilmiş olduğunu söyledi. Olivia, Holofira’yı Uç Pazar’a göndermek istemediğini söyleyince Mehmet Bay lafı eğip bükmeden Holofira’yı Allah’ın emri, peygamberin kavli ile oğlu Mehmet Bey’e istedi. 

Olivia düşünmek için zaman istiyor

Olivia, Holofira’yı Germiyanoğulları’na vermek istemediğinden onun Müslüman olmayacağını, evlilik için Müslüman olması gerekirse izin vermeyeceğini belirtti. Yakup Bey bu evlilik için Holofira’nın Müslüman olmasına gerek olmadığını, Holofira’nın istediği şekilde hayatına devam edebileceğini anlattı. Olivia bu meselenin önemli olduğunu ve bunu düşüneceklerini söyledi.Olivia’nın bu düşünme süreci Holifira’nın hayatını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emre Bey, Çağrı şensoy, Özge Törer gibi önemli isimler yer alıyor. Tarihi macera tarzındaki dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin dahil olması bekleniyor.

28-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler