Bahardan Önce dizisinin okuma provası gerçekleşti

Bahardan Önce dizisinin okuma provası gerçekleşti
Bahardan Önce bu sene dizi sektörüne ağırlık veren Show TV'nin umut bağladığı yapımlardan. Okuma provası gerçekleşen dizinin yakın zamanda ekranlarda olması bekleniyor.

Show TV’nin yeni yılda ekranlara süreceği iddialı dizilerinden Bahardan Önce’nin okuma provası keyifli geçti. Okuma provalarından yansıyan fotoğraflarda oyuncuların birbiri ile uyumu ve rahat tavırları dikkat çekti. 

Bahardan Önce dizisinin okuma provası gerçekleşti

Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Bahardan Önce kod adlı yeni dizisinin okuma provası gerçekleşti. Okuma provasına dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Buğra Gülsoy, Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Demirhan Demircioğlu, Sena Kalıp, Elit Andaç Çam, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever gibi isimler bir araya geldi. MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve birbirinden ilginç ve ezber bozan oyuncu kadrosuyla ilgi çeken dizinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. 

Güney Kore dizisinden uyarlama

Doktor Cha isimli Güney Kore dizisinden esinlenen Bahardan Önce dizisinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstleniyor. Okuma provasında oyuncuların kendinden emin halleri dikkat çekerken Bahardan Önce dizisi yakın bir gelecekte Show TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda dizileri ile dikkatleri üstüne çeken Show TV’nin Bahardan Önce dizisinin göstereceği performans şimdiden merak konusu oldu.

Bahar ummadığı bir anda ölümle burun buruna gelir

Tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlandığı, ilginç hikayesi ile merak uyandıran dizi umudun her zaman iyileştirici gücünü gözler önüne sermeyi hedefliyor.Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar karaciğer yetmezliği tanısı ile ölümle burun buruna geldiğini anlar. Dizinin şu anki ismi Bahar’ın isminden esinlenerek Bahardan Önce. Kod adı Bahardan Önce olarak lanse edilen dizinin isminin değişip değişmeyeceği, değişirse de isminin ne olacağı merakla bekleniyor. Bahar ölümle karlı karşıya kalınca dünyaya bakışı değişir ve eksiksiz, kususrsuz olarak addettiği ailesinin özellikle de Yargı dizisindeki unutulmaz savcı karakteri ile hafızalara kazınan Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı Timur’un bambaşka yüzü ile karşılaşır. Evren(Buğra Gülsoy) Timur’un hem doktor meslektaşı olarak rakibi hem de Bahar’ı geri kazanmak istediğinde karşısına çıkan en büyük engel olacaktır. Bahar’ın iyileşmesi ve adeta kendini yeniden inşa etmesiyle hastaneye has tüm trajikomik anlarla hikaye her zaman umudun olduğunu aşılayacak, zaman zaman herkese nefes aldıracak.

28-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler