Bülent Şakrak’ın Annesi Hayatını Kaybetti

Bülent Şakrak’ın Annesi Hayatını Kaybetti
Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak Yaratılan adlı dizide rol alacak olan Bülent Şakrak’ın annesi Meral Şakrak bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Melike Güner’in anne acısı sosyal medya ve magazin basınında gündeme gelmiş ve ünlü ismin bu acısına pek çok seveni ve yakın arkadaşı taziyede bulunarak Melike Güner’in yanında yer alarak onun acısına ortak olmuşlardı. Bugünde yine bir ünlü oyuncu olan ve son zamanlarda rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla dikkatleri çeken Bülent Şakrak aynı acıyı yaşadı. Ünlü oyuncu Bülent Şakrak’ın annesi Meral Şakrak bugün hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun anne acısı magazin basını ve sosyal medyada son dakika haberi olarak gündemdeki yerini aldı. Bülent Şakrak annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyururken ünlü ismin eşi yine kendisi gibi oyuncu olan Ceyda Düvenci’de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kayınvalidesinin acısını sevenleriyle paylaştı.

Bülent Şakrak’ın Acı Günü

Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak yeni bir dizi olan Yaratılan’da rol alacak olan ve rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarılı performansıyla herkesim tarafından takdirle karşılanan başarılı oyuncu Bülent şakrak bugün anne acısıyla sarsıldı. 44 yaşında olan Bülent Şakrak’ın eşi Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda kayınvalidesi Meral Şakrak’ı kaybettiklerini sevenleriyle ve takipçileriyle paylaştı. Ceyda Düvenci yaptığı paylaşımda “Canım Meral annem… Bugün veda ettin bize. Ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalacaksın. Gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle. Sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen. Canım erik seni çok seviyorum. Annemizi yarın 24/02/2022 Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde 12.00’de kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’na defnediyoruz” ifadelerini kullandı.

Alzheimer Hastasıydı

Bugün öğle saatlerinde hayata gözlerini yuman oyuncu Bülent Şakrak’ın annesi Meral Şakrak Alzheimer Hastasıydı. Ünlü oyuncunun annesini kaybetmesiyle büyük acı yaşadığı öğrenildi. Şu sıralar İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan Çağan Irmak’ın yöneteceği Yaratılan adlı dizide rol alacak olan Bülent Şakrak son olarak Sefirin Kızı adlı dizide rol almıştı. Öte yandan ünlü oyuncunun annesini kaybetmesi dolayısıyla oyuncu Hazal Kaya, Bülent Şakrak’ın annesi Meral Şakrak ile çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak “seni çok seviyorum Meralim, annem” ifadelerini kullandı.

23-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar