Ünlü Şarkıcıdan Flaş Açıklama! Çantamın Fiyatı 12 Bin Lira

Ünlü Şarkıcıdan Flaş Açıklama! Çantamın Fiyatı 12 Bin Lira
Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş bir gazetede yayınlanan röportajında birbirinden çarpıcı ve renkli açıklamalarda bulundu. Ünlü isim çantasının fiyatının 12 bin lira olduğunu belirtti.

Magazin dünyasının en çok sevilen isimlerinden biri olan ve aynı zamanda müzik dünyasındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı ve Bülent Serttaş bir gazeteye yaptığı açıklamalarla adeta tam anlamıyla bir itiraflar silsilesine imza attı. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamalarda kazandığı paradan, en çok korktuğu ve yine hayatta en çok istediği şeye kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Bülent Serttaş yaptığı açıklamada “sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum” ifadelerini kullanırken bir başka açıklamasında ise “rabbim fazla para verip de şaşırtma beni diye çok dua ediyorum” ifadelerini kullandı. Sosyal medya ve magazin basınında günden olan açıklamalar ünlü ismin gündem olmasını sağladı.

En Şık Giyinen Sanatçıyım

Bülent Serttaş yaptığı açıklamalarla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Serttaş açıklamsında “en iyisini giyinmeye çalışan isimim. En iyisiyim dersem arkadaşlar alınır. Gerçi alınsalar ne olacak bir şey olmaz onlardan da. Yine de kimsenin kalbini kırmayalım. Trençkotumun 16 bin lişra olduğu yazıldı ama elimdeki çantanın pahalı olduğunu anlamadılar. 12 bin liraydı geçenlerde fotoğraflandığımda elimde taşıdığım çantam” ifadelerini kullandı. Ünlü isim daha sonra gayrimenkule yatırım yaptığını belirterek “Gayrimenkule yatırım yaptım. Hepsi çocuklarım için. Allah nasip etti diyelim. 1981 yılında İstanbul’a geldiğimde Levent tarafına gidip geziyordum ve içimden şöyle düşünüyordum. Allah’ım acaba günün birinde burada kirada oturabilir miyim diye. Ve şükürler olsun ki o villaların sahibi oldum. Kiracı olmak isterken villalar sahibi oldum. Şunu da eklemeliyim Rabbim fazla verip de şımartma beni diye de her zaman dua ediyorum. Bu kadarı bize yeter artık” ifadelerini kullandı.

Sallıyorum Gidiyor

Ünlü isim yaptığı açıklamada ayrıca kendisiyle ilgili pek çok konuya değindi. Bülent Serttaş “insanlar bana soru soruyor eğer ki bildiğim bir konuysa cevaplıyorum, bilmediğim bir şeyse sallıyorum gitsin, doğaçlama konuşuyorum. O doğaçlama da seviliyor. Ağlanacak yer varsa ağlıyor, gülünecek yer varsa gülüyorum. İnsanlarda bizim gibi diyor, seviyor beni. En önemlisi her zaman herkese karşı saygılıyım” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bülent Serttaş annesine Türkiye’nin en sevilen sanatçısı olmak için söz verdiğini belirterek bunu başardığını ifade etti. Serttaş açıklamasında “bunu başardım. İnşallah beni görüyordur. Konya’nın gelmiş geçmiş en kalabalık konserini ben verdim. Orada Konya seninle gurur duyuyor diye tezahürat yapılırken anne-babam aklıma geldi. Diz çöktüm ve anıra anıra ağladım. Keşke rahmetli anne babam şu köşede olsaydı beni görseydiler diye düşündüm” ifadelerini kullandı. 

23-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar