Burak Dakak Bomba Dizinin Kadrosunda

Burak Dakak Bomba Dizinin Kadrosunda
Çukur’un Akın Koçovalı’sı genç oyuncu Burak Dakak dinlenme döneminin sonuna geldi ve son dönemin en bomba projelerinden biri olan Hakim’e evet dedi.

Son dönemlerin oldukça başarılı oyuncusu olan ve son olarak Çukur adlı dizide rol alan genç ve başarılı oyunculardan Burak Dakak yeni projesini buldu. Çukur’un final yapmasıyla birlikte dinlenmeye çekilen ve gelen projeleri değerlendiren genç oyuncu son dönemin en çok konuşulan projelerinden olan ve bir uyarlama dizi olan Hakim’in kadrosuna dahil oldu. Limon Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve cast çalışması devam eden Hakim’e dahil oldu. Genç oyuncu özellikle son olarak rol aldığı Çukur dizisindeki başarılı performansıyla oldukça takdir toplamış ve seyircinin de beğenisini kazanmıştı. Diziye ayrı bir soluk getiren Burak Dakak daha sonra başka bir projede yer almamıştı. Hakim Limon Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve cast çalışması yapılan yapımlardan biri. Yapımın yakın zamanda castının tamamlanması bekleniyor.

Burak Dakak Hakim’in Kadrosuna Katıldı

Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakteri olarak seyirci karşısına çıkan ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu Burak Dakak, Çukur’un final yapmasının ardından dinlenmeye çekilmişti. Genç oyuncu kendisine teklif edilen ve Erdal Beşikçioğlu ile genç oyuncu İlayda Alişan’ın evet dediği Hakim projesine evet dedi ve yapımın kadrosuna dahil oldu. Limon Yapım tarafından yabancı bir dizi olan Your Honor adlı yapımdan uyarlanan Hakim son dönemlerde oldukça dikkat çeken yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Dizinin castının tamamlanmasının ardından mart ayı ortalarına doğru sete inmesi bekleniyor. Genç oyuncu Burak Dakak’ın dizide hangi karaktere hayat vereceği şimdilik belli değil.

Burak Dakak Kimdir?

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan genç ve başarılı oyunculardan Burak Dakak 18 Haziran 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğu meslek olarak seçen Burak Dakak ilk olarak Doğruluk Ekseni adlı yapımla henüz çocuk yaşlarda oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol alan genç oyuncu son olarak Çukur dizisinde rol almıştır. Burak Dakak’ın rol aldığı yapımlar arasında, Doğruluk Ekseni, Ezel, Geniş Aile, Kendi Okulumuza Doğru, Ekip, Hıyanet sarmalı, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Diriliş Ertuğrul, Gülperi ve Çukur bulunmaktadır.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar