Güzel Oyuncu Pelin Karahan Arda ile Omuz Omuza’ya Konuk Oluyor

Güzel Oyuncu Pelin Karahan Arda ile Omuz Omuza’ya Konuk Oluyor
Başarılı oyunculardan biri olan ve son olarak Kıbrıs Zafere Doğru adlı yapımda İnci karakterini canlandıran Pelin Karahan Arda ile Omuz Omuza’ya konuk oluyor.

Kanal D ekranlarında Pazar günleri yayınlanan ve öğle kuşağında seyircinin keyifle izlediği yapımlardan olan Arda ile Omuz Omuza her Pazar ekrana geliyor. Ünlü şef Arda Türkmen’in sunduğu program her hafta ünlü bir ismi stüdyoda ağırlıyor. Şef Arda Türkmen tarafından belirlenen bir yemeği aynı anda aynı mutfakta ama birbirinden habersiz bir şekilde yapan iki kişinin keyifli hallerinin ekrana geldiği program seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Arda Türkmen’in yemeği hem yaptığı hem de konuğuna tarif olarak verdiği program sonunda ikili yemeklerini değiş doğuş yapıyor ve birbirinin yemeklerini tadıyor. Programın 13 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak bölümüne ise başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan konuk olarak katılıyor.

Pelin Karahan Mutfağa Giriyor

Son olarak geçtiğimiz hafta final yapan ve iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizide rol alan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan olan Pelin Karahan Kanal D’nin sevilen gündüz programlarından olan Arda ile Omuz Omuza’ya konuk oluyor. Her hafta bir ünlü ismi konuk eden usta şef Arda Türkmen ile Pelin Karahan programda Peynirli Risotto ve Dukkalı Tavuk yapacaklar. Arda Türkmen’in tarifiyle elinden geldiğince aynı sürede yemeği yapmaya çalışacak Pelin Karahan’ın mutfaktaki performansı merak ediliyor. Program 13 Şubat Pazar günü saat 13.00’da yayınlanıyor. Pazar gününün neşeli ve eğlenceli programlarından Arda ile Omuz Omuza uzun zamandır Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Pelin Karahan Kimdir?

Son olarak Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizide rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan 6 Ekim 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Turizm İşletmesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren Pelin Karahan ilk olarak reklamlarla televizyon ekranında yer aldı. Pelin Karahan ilk olarak ekranlara Kavak yelleri adlı yapımda Aslı karakteri olarak yer aldı. Oyuncunun yükselişe geçtiği dizi ise Muhteşem Yüzyıl oldu. Başarılı oyuncu daha sonra bu yapımlardan sonra peş peşe birçok dizide rol almıştır. Bu diziler arasında;

·         Kavak Yelleri

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Mavi Kelebekler

·         Yeter

·         Yuvamdaki Düşman

·         Kıbrıs Zafere Doğru, bulunmaktadır.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar