Burak Deniz Kral dizisinden bir servet kazanacak!

Burak Deniz Kral dizisinden bir servet kazanacak!
Yeni yıl ile birlikte ekrana gelmesi beklenen Kral dizisinin başrollerinden biri Burak Deniz oldu. Burak Deniz'in Kral dizisinden kazanacağı ücret ise olay oldu.

Geçtiğimiz sezon FOX TV'den ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz, yeni sezonda Kral dizisiyle ekranlarda olacak. Yapım aşamasındaki diziyle ilgili bir bilgi çok konuşuldu. Bu bilgi ise Burak Deniz'in bölüm başı alacağı ücret idi. İşte Burak Deniz'in Kral dizisinden alacağı bölüm başı ücret.

Burak Deniz, son yıllara damgasını vuran oyuncuların başında geliyor. Dolayısıyla bu durum Burak Deniz'i televizyon dizilerinin en çok aranan yüzlerinden biri yapıyor. Burak Deniz'in yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Burak Deniz ile Kral dizisi için anlaşmaya varıldığını öğrenmiştik. Daha önce bu rol için Barış Arduç'a gidilmiş ancak Barış Arduç kendisine yöneltilen teklifi reddetmişti. Kral dizisi atv'den izleyicisiyle buluşacak. Oyuncu kadrosunda ise Burak Deniz dışında şimdilik sadece Özcan Deniz'in rol alacağını biliyoruz. Önümüzdeki günlerde Kral dizisinin kadın başrolünün de belli olması bekleniyor. Kral dizisi için hazırlıklar devam ederken Burak Deniz'in Kral dizisinden alacağı ücret olay oldu.

Burak Deniz Kral dizisinden bölüm başı ne kadar kazanacak?

Kesin olmamakla birlikte Burak Deniz'in alacağı bölüm başı ücret ortaya çıktı. Buna göre Burak Deniz, atv'den ekrana gelecek Kral dizisinden bölüm başına 120 bin TL alacak. Böylece Burak Deniz, Türk televizyon dizilerinde rol alan oyuncular arasında en çok kazanan isimlerden biri oldu. Kral dizisinin yeni yılda başlaması bekleniyor.

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz, 17 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nde tamamlayan Burak Deniz, İlk olarak 2011 yılında Kolej Günlüğü isimli dizide rol aldı. 2012 yılında FOX TV'den ekrana gelen Sultan dizisi ve 2013 yılında atv'den ekrana gelen Kaçak dizisiyle kariyeri devam etti. 2015 yılında Star TV'den ekrana gelen Medcezir ve Tatlı Küçük Yalancılar dizileriyle dikkatleri üzerine çekti. 2016 yılında Show TV'den ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle büyük bir tanınırlık elde etti. 2017 ile 2019 yılları arasında FOX TV'den ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde rol aldı. 2018 yılında vizyona giren Arada filmiyle de sinemaya adım attı.

 

06-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler